A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Навчальна евакуація

12 жовтня 2023 року у Горобіївському НВК  була проведена навчальна евакуація учасників освітнього процесу з відпрацювання практичних дій при отриманні сигналу про замінування навчального закладу

21:30 22.11.2023

День живої музики

В рамках Тижня мистецтва в ліцеї "Перспектива" 11 жовтня проходив День живої музики. Учні під час перерви слухали гру на скрипці у виконанні Крістіни Бобровнік, оглядали інструмент, розпитували про "секрети" гри.

21:27 22.11.2023

Всесвітній день перелітних птахів

У другу суботу жовтня (14 жовтня) за підтримки Програми ООН з навколишнього середовища проводиться Всесвітній день перелітних птахів. Це щорічна інформаційна кампанія, в якій наголошується на необхідності збереження

21:23 22.11.2023

Інформаційний урок "Чи знаєш ти про перелітних птахів?"

До Всесвітнього дня перелітних птахів - 12 жовтня, для підвищення обізнаності учнів про життя мігруючих птахів для учнів 2- Б класу Сквирського академічного ліцею №3 було проведено інформаційний урок "Чи знаєш ти про перелітних птахів?" з цікавими фактами про перелітних птахів, інтелектуальними розминками "Загадки про птахів", із застосуванням методів "асоціативний кущ", "сенкан". Учні долучилися до акції "Потурбуйся про перелітних птахів".

21:18 22.11.2023

Кольоровий тиждень вдячності ЗСУ у Сквирському ліцеї

5 жовтня 2023 року у Сквирському академічному ліцеї зафарбувався у синій колір. У блакитні, сині, ультрамаринові шати вдяглися учні початкових класів. Діти поговорили про неперевершені чари синього неба, про важливість і розуміння цінності життя. Адже синього так багато на нашій планеті й він має дуже важливе значення для нас. Це колір повітря та легкої води – струмків та річок. Це колір вічності, мирного неба, вдячності, таємниці та глибокого спокою.

21:05 22.11.2023

Кольоровий тиждень вдячності ЗСУ у Сквирському ліцеї

Третій день кольорового тижня вдячності ЗСУ – це зелений (хакі) колір, що означає «Незламні воїни». Символ твердості та мужності. Колір надії та віри. Саме такі риси притаманні нашим захисникам. Учні початкових класів Сквирського академічного ліцею у цей день створили банку побажань і на долоньках писали риси характеру героїв. На ранкових зустрічах з’ясовували, що зелений колір асоціюється із весною, природою, оновленням, спокоєм, новим життям. Склали асоціативний кущ притаманних рис характеру наших захисників. Учні малювали та писали листи вдячності воїнам ЗСУ, які бережуть нас, виконували руханку. Діти разом з батьками плели москітну сітку та виготовили обереги захисникам, які були передані волонтерці Наталії Харчук.

20:56 22.11.2023

Тиждень мистецтва в ліцеї "Перспектива"

Творчість – це світ навколо нас, це краса, що оточує людину з перших хвилин її земного буття, хвилює і бентежить людську душу , намагається запалити бажанням до творення чогось нового. З 09 по 11 жовтня в академічному ліцеї "Перспектива" з метою сприяння розвитку творчості здобувачів освіти, пошуку обдарованих дітей, стимулювання активної творчої праці було організовано виставку творчих робіт учнів та вчителів "Світ моїх захоплень". Виставка представляла надзвичайно яскраві, цікаві та неповторні роботи. Учасники продемонстрували невичерпну фантазію, оригінальність. Діти із захопленням слухали екскурсоводів, розглядали речі, розпитували та отримували позитивні емоції.

17:24 17.11.2023

День ментального здоров’я

Щорічно 10 жовтня у всьому світі відзначається День ментального здоров’я. Цей день присвячений стійкості українського народу, довірі між людьми, а також піклуванню про кожного.

17:19 17.11.2023

Акція «Зроби добру справу. Допоможи хоча б одній людині усміхнутися

Всесвітній день усмішки відзначають у першу п'ятницю жовтня. Тому козачата рою “Козацька слава” та джури рою “Козацьке братство” Рудянської філії стали ініціаторами гарного настрою для школярів та працівників Рудянської філії. Девізом акції стала фраза: «Зроби добру справу. Допоможи хоча б одній людині усміхнутися». #dzhura_2023

17:15 17.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень