A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Урок безпеки

Рятувальники Білоцерківського району разом з командою юних рятувальників Дулицької філії Шамраївського навчально-виховного комплексу  Сквирської міської ради провели урок безпеки з учнями молодшої ланки. Під час уроку юні рятувальники розповідали маленьким слухачам про дотримання правил безпеки у разі виявлення небезпечних знахідок та нагадали основні правила пожежної безпеки в різних життєвих ситуаціях. Малечі дуже сподобався такий формат уроку, кожен з них мав змогу розповісти  історії, пов'язані із безпекою у власному житті. Наприкінці заходу всі дружно повторили номери виклику екстрених служб та пообіцяли працівникам ДСНС і юним рятувальникам дотримуватися правил безпеки, будучи  відповідальними як вдома так і на вулиці. ДЮРПівці чудово впоралися із дорученнями своїх наставників – фахівців Служби порятунку. Доступно та коротко старші школярі розповіли меншим про заходи пожежної безпеки.

17:03 09.11.2023

У віночку золотім йде красуня Осінь

З 23 по 30 жовтня 2023 року у Сквирському ЗДО №6 «Ромашка» з метою підтримання інтересу до музично-рухової активності та художнього слова, закріплення знання дітей про дари осені,  розвитку навичок спілкування, культури поведінки, виховування любові до землі та уміння працювати в колективі у молодших - старших групах пройшли тематичні заняття «Осінні фантазії».

22:08 08.11.2023

Барвінкова, веселкова, найдорожча рідна мова

27 жовтня з нагоди Дня української писемності та мови у Сквирському ЗДО №6 «Ромашка» з метою формування у дітей бажання спілкуватися рідною мовою, виховання любові до краси і гармонії рідного слова, до національних традицій, народної мудрості вихователь старшої групи «Краплинки» Ірина Поліщук  провела тематичне заняття «Барвінкова, веселкова, найдорожча рідна мова».

22:06 08.11.2023

Допомога у зміцненні матеріально-технічної бази ЗДО

Найдорощий скарб у кожного народу – це його діти. Те, якими вони виростуть, у що віритимуть, залежить від нас сьогодні. Напередодні Всеукраїнського Дня дошкільника Сквирський ЗДО №6 «Ромашка» отримав щедрий та такий необхідний подарунок для дошкільнят – яскраві та сучасні стільчики для музичної зали.

19:49 08.11.2023

Осіннє свято «Пригоди Гарбузика» у Сквирському ЗДО №1 «Світанок»

13 жовтня 2023 року вихователь Ринтюк Світлана Володимирівна та музичний керівник Костюк Наталія Миколаївна з вихованцями групи «Чорнобривчики» провели осіннє свято «Пригоди Гарбузика». Дітлахи у костюмах овочів розігрували виставу «Ходить Гарбуз по городу…», де активно та вміло вживались в різноманітні ролі та співали сольно пісень. До малят звичайно завітала господиня свята – красуня Осінь. Яка гралась з дітками в ігри, водила хороводи та відгадувала загадки.

19:47 08.11.2023

Всеукраїнський урок єдності

6 жовтня 2023 року Дулицька філія Шамраївського Н В К приєдналася до "Всеукраїнського уроку єдності ", який був присвячений темі протидії дезінформації та маніпуляціям. Під час перегляду телевізійного уроку учні підвищили рівень стійкості до пропаганди та вдосконалити навички критичного мислення. Дякуємо організаторам національного проекту з медіаграмотності "Фільтр" за таку корисну інформацію, яка на сьогоднішній день дуже актуальна і необхідна кожному українцю. Не дамо ввести себе в оману!

16:09 02.11.2023

Проєкт «ПРО. Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей»

Особиста стійкість учителів та вміння надати необхідну підтримку учням під час надзвичайних ситуацій, зокрема в умовах воєнного стану - надважливі. Саме тому питанню психологічної безпеки була присвячена третя тренінгова зустріч за програмою "Безпечна громада" в межах проєкту "ПРО. Спільноти: безпечне та сприятливе освітнє середовище для навчання дітей" від Центр Інноваційної Освіти «Про.Світ» за підтримки ULEAD з Європою / ULEAD with Europe, яка відбулася 04 жовтня 2023 року на базі Сквирського ІРЦ

16:04 02.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень