A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Екскурсія до 7-ї Державної пожежної-рятувальної частини м. Сквира

03 жовтня 2023 року юні рятувальники Сквирського академічного ліцею, учні 8-а класу, завітали на екскурсію до 7-ї Державної пожежної-рятувальної частини м. Сквири. Учням показали техніку, обладнання та спорядження, за допомогою яких , проводиться ліквідація надзвичайних ситуацій. Вони мали можливість сфотографуватись біля пожежного автомобіля, посидіти в ньому, приміряти спеціальний одяг рятувальників та загасити умовну пожежу. Учні дізналися багато корисної інформації, у тому числі, згадали і про дії у випадку повітряної тривоги та обстрілів, не забули наголосити на правилах поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Зустріч учнів із рятувальниками подарувала їм позитивні емоції та незабутні враження, а також знання, які обов’язково допоможуть у майбутньому уникати небезпечних ситуацій.

12:32 01.11.2023

Підведено підсумки І (територіального) етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір»

З метою виховання національно-патріотичної свідомості підростаючого покоління, активної громадянської позиції, любові до Батьківщини, поглиблення знань про побут, традиції та звичаї українського народу з 29.09. по 04.10.2023 на базі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості було проведено І (територіальний) етап Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір».

12:18 01.11.2023

«Осінь на книжковій полиці»

Учні ліцею "Перспектива" відвідали книжкову виставку - інсталяцію «Осінь на книжковій полиці» у Сквирській центральній дитячій бібліотеці, де дізналися багато цікавої інформації про пори року і все, що з ними пов'язано: погоду, життя рослин і тварин, природу, людську діяльність. Також на виставці представлені квіткові композиції, кумедні вироби з овочів. Дякуємо працівникам бібліотеки за їх працю.

02:04 18.10.2023

Протимінна безпека

04 жовтня 2023 року  до Дулицької філії Шамраївського Н В К завітала провідний інспектор Білоцерківського РУГУ ДСНС України у Київській області. Марина Денисенко провела бесіду з учнями по збереженню життя та здоров'я в умовах військового стану. Розповіла про небезпеку та наслідки зустрічі з вибухонебезпечними предметами. Відтворила алгоритм дій при виявленні невідомого предмета. Дуже вдячні за такий змістовний виступ. Ніколи не займайте підозрілі речі руками. Залишайтеся в безпеці, а при виявленні невідомого, підозрілого предмета телефонуйте 101, 102.

01:52 18.10.2023

Кольоровий тиждень вдячності ЗСУ

У Сквирському академічному ліцеї Кольоровий тиждень вдячності ЗСУ розпочався для учнів початкових класів із чорного дня. Чорний колір – колір рідної землі, колір у вишиванці-оберегу, колір смутку від втрати Героїв, які віддали своє життя за Україну. День розпочався із перегляду презентації про українське козацтво, яку підготували та провели джурівці. На ранкових зустрічах діти з’ясували, що чорний колір асоціюється із болем, журбою, втратою, війною. Під час хвилини мовчання віддали шану Героям ЗСУ, які стали ангелами, щоб ми мали мирну вільну країну.

01:45 18.10.2023

Посвята в козачата

У Сквирському академічному ліцеї √ 3 до Дня козацтва для учнів 1-4 класів був проведений виховний захід "Посвята в козачата". Першокласників (1-А, 1-Б класів) урочисто посвятили в козачата. На заході лунали козацькі пісні, танець, першачки розказували вірші і склали присягу бути гідними козачатами українського народу. Учасниками заходу були учні 5-А, 9-А, 8-Б класів. Свято підготували і провели Коновальчук А.П., Хижняк Т.О, Криніцька С.М.

01:41 18.10.2023

Бесіда з елементами тренінгу "Рука допомоги"

До Міжнародного дня людей похилого віку, який відзначається 1 жовтня, у 7-А класі Сквирського академічного ліцею №3 (класний керівник Марченко І. В.) була проведена бесіда з елементами тренінгу ,,Рука допомоги''. Мета бесіди - допомогти учням зрозуміти, що значить бути співчутливим, що лежить в основі співчуття, співпереживання, довести необхідність толерантності, розвивати в учнів бажання робити добро, формувати в підростаючого покоління ціннісне ставлення до власного життя, до інших людей; вміння знаходити порозуміння, вирішувати суперечності (з допомогою прохання, переконання, бесіди), здатність міркувати, робити свідомий вибір і приймати рішення; стимулювати бажання змінюватися і змінювати світ навколо.

01:38 18.10.2023

День учнівського спорту

1 жовтня 2023 року в Україні відбулося святкування Дня учнівського спорту. З метою популяризації здорового способу життя, мотивації учнівської молоді до занять фізичною культурою і спортом, в Сквирсьому академічному ліцеї відбулися такі активності, як естафети та флешмоб-руханка.

01:35 18.10.2023

"Тепло долонь і серця - захисникам України"

02 жовтня 2023 року учні Сквирського академічного ліцею №3 ще раз висловили нашу вдячність захисникам і захисницям України, провівши лінійку "Тепло долонь і серця - захисникам України" (9-Б, 7-А класи). За сонечко в нашім вікні.

01:28 18.10.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень