A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Тиждень протипожежної безпеки у Сквирському академічному ліцеї №3

Життя й здоров’я дітей є найвищими цінностями нашого суспільства. Навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Саме з метою навчання дітей правилам пожежної безпеки та дотримання їх у повсякденному житті, виховання в учнів розуміння тяжких наслідків з причин порушення правил пожежної безпеки, навчання діяти в різноманітних надзвичайних та екстремальних ситуаціях в Сквирському академічному ліцеї №3 був проведений Тиждень протипожежної безпеки.У рамках Тижня в 4- Б класі пройшла година спілкування “Правила пожежної безпеки”. Діти відгадували загадки, обговорювали небезпечні ситуації за малюнками, якою має бути поведінка під час пожежі, щоб уникнути нещасних випадків.

23:16 22.11.2023

STEM день для учнів початкових класів ліцею "Перспектива"

18 жовтня 2023 року в Сквирському академічному інформаційному ліцеї "Перспектива", було проведено STEM день для учнів початкових класів. У цей день інтегрували природничі науки, технології, математики та інженерної творчості.

23:11 22.11.2023

Години спілкування «Ментальне здоров’я»

16 жовтня у 6-х класах ( класні керівники Степ’юк М.Г., Пашківська О.І.) Сквирського академічного ліцею №3 разом з практичним психологом Хронюк І .Є. проведено години спілкування «Ментальне здоров’я». На занятті учні працювали зі своіми емоціями, навчалися регулювати свій емоційний стан, вчилися бути уважними до емоційного стану однокласників.

23:09 22.11.2023

Година спілкування до Всесвітнього дня хліба "Від зернини до хлібини"

Учні 1-Б класу Сквирського академічного ліцею провели годину спілкування до Всесвітнього дня хліба "Від зернини до хлібини". Подорожуючи з Колобком, діти дізналися про те, як з'явився хліб на столі. З учнями були проведені активності: позмагалися в грі-загадці, складали пазли, виготовили буклет "Від зернини до хлібини", провели ігри "Від лану до столу" та "Печу, печу хлібчик", створили плакат з розфарбовок та анаграмам, дізнавшись про професії людей, які вирощують хліб. Також склали пам'ятку "Цінуй хліб, бо він святий". Джури рою "Патріоти " розповіли дітям цікаві факти про хліб та провели руханку "Паляниця". По завершенню з

23:05 22.11.2023

Виставка дитячої творчості

В Дулицькій філії Шамраївського НВК було підготовлено та проведено виставку дитячої творчості наших учнів присвячену Дню художника.

23:02 22.11.2023

Європейський день боротьби з торгівлею людьми

Щорічно 18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми, мета якого – висвітлення проблеми торгівлі людьми, необхідність об'єднання зусиль для протидії цьому явищу, переслідування злочинців, надання допомоги постраждалим особам.В Сквирьскому академічному ліцеї № були проведені бесіди та інформаційні хвилинки з учнями щодо протидії торгівлі людьми.(Соціальний педагог школи Фареник Ю.С.)

22:56 22.11.2023

Зустріч з інспекторами ювенальної поліції

16 жовтня 2023 року в Горобіївському НВК відбулася зустріч здобувачів освіти з працівниками ювенальної поліції. Спілкувалися про правила поведінки в школі, колективі та протидію булінгу

22:47 22.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень