A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Проєкт «ПРО. Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей»

18 жовтня 2023 року завершився цикл тренінгів для 13 закладів освіти 4-х громад Київської області, що відбулися в рамках проєкту “Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей”, що спрямований на розвиток та підтримку освітніх управлінців у громадах в період кризи.

22:42 22.11.2023

Всесвітній день хліба

16 жовтня - Всесвітній день хліба. День хліба розпочався для учнів 1-А класу з ранкової зустрічі. На ній діти мандрували з Колобком і дізналися звідки прийшов до нашого столу хліб. Склали пам'ятку поведінки з хлібом. Учні встановлювали асаціативний ланцюжок, вивчали прислів'я, складали пазли, що нагадали їм, які є вироби з борошна. У кінці дня пригадали чудові слова: "Хліб - всьому голова".

22:37 22.11.2023

Година спілкування «Дружба - то великий скарб»

Дружба – то найбільший скарб у житті людини, який потрібно оберігати. Філософ Цицерон так визначав цінність дружби: «Виключити з життя дружбу – все одно, що позбавити світ сонячного світла».

22:34 22.11.2023

"З Україною у серці"

У Сквирському академічному ліцеї "Перспектива" триває тиждень початкових класів. Другий день пройшов під назвою " З Україною у серці". Учні та вчителі організували виставку робіт "Україна моя вишивана". В цей день діти написали листи нашим захисникам. Кожен клас створив колективний колаж " Веселковий рушничок".

22:31 22.11.2023

Виставка дитячих робіт «Осіння фантазія»

Осінь – це надзвичайна, чарівна і казкова пора року. Та, окрім краси, вона приносить нам щедрий урожай та дарунки від природи. Ця пора року була особливою для українців. Вона сповнена різними традиціями та святами. У нашій школі щорічно проходить осіння виставка дитячих робіт «Осіння фантазія». Так було і цього року.

22:26 22.11.2023

Виставка робіт своїми руками "Дари осені 2023

13 жовтня в Дулицькій філії Шамраївського Н В К відбулася виставка робіт своїми руками " Дари осені 2023". Здавалося б просто яблука, гарбузики, жолуді, кабачки та помідорки. Але ні! В руках наших учнів - це просто шедеври. Зайчики, чоловічки, будиночки, гусениці та змійки! Наші винахідливі учні, такі креативні та талановиті! Справжні молодці! Дякую всім хто долучився, дітям, батькам та вчителям! Виставка неймовірна!

22:21 22.11.2023

"Пахне хліб, як тепло пахне хліб!"

16 жовтня - Всесвітній день хліба . Учні 2 класу Буківського НВК разом з класним керівником Тетяною Петриченко провели цей день під девізом " Пахне хліб, як тепло пахне хліб!"

22:19 22.11.2023

Всесвітній день хліба

Всесвітній день хліба (World Bread Day) відзначається щорічно 16 жовтня. Свято було засновано у 2006 році з ініціативи Міжнародного союзу пекарів і пекарів-кондитерів.

22:14 22.11.2023

Обласний онлайн-конкурс фотографій «Неосяжна моя, Україно!»

З метою відзначення Міжнародного дня туризму, національно-патріотичного виховання учнівської молоді, виявлення та підтримки юних талантів та обдарувань, напередодні Дня захисників та захисниць України, 26–27 вересня проведено обласний онлайн-конкурс фотографій «Неосяжна моя, Україно!». Цього року закладами загальної середньої та позашкільної освіти подано 287 фоторобіт із 38-ми територіальних громад Київської області за напрямами: «Свята спадщина», «Наші мандри», «Дива України очима дітей», «Архітектурні пам’ятки України», «Воля, Слава, Сила!».

22:08 22.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень