A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Профілактичне заняття "Ти і закон"

20 жовтня 2023 року з метою профілактики вчинення правопорушень з учнями 9, 7-Б, 8-Б класів Сквирського академічного ліцею "Перспектива" були проведені заняття "Ти і закон". В ході яких діти аналізували ситуації, визначали, які можуть бути наслідки для тих, хто скоїв правопорушення і який вид покарання, відповідно до чинного законодавства, застосовується за таке правопорушення. Учні під час занять сформували розуміння того, що за вчинення протиправних дій неповнолітні несуть відповідальність.

00:17 23.11.2023

Осіння толока

Козачата рою «Козацька слава»(учні 2 класу) та джури рою «Козацьке братство» (учні 6 класу) Рудянської філії  приєдналися до проведення осінньої толоки по впорядкуванню території нашого навчального закладу. Ми дбаємо про чистоту довкілля! #dzhura_2023

00:07 23.11.2023

Ми вами пишаємося!

Гурт LIBERTY kids Сквирського академічного ліцею отримав Диплом 1 ступеня у ІІІ Всеукраїнському багатожанровому конкурсі мистецтв "ЗОЛОТО ОСЕНІ" та Диплом 1 ступеня у Всеукраїнському багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв "УКРАЇНА ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТЕБЕ" з піснею "Я україночка".

00:05 23.11.2023

Година спілкування на тему «Скажи булінгу - ні!"

Під час тижня правових знань і протидії булінгу в Сквирському академічному ліцеї 17 жовтня було проведено з учнями 9-А класу годину спілкування на тему «Скажи булінгу - ні!! Старшокласники працювали в групах у пошуку спільних рішень щодо протидії булінгу.

00:02 23.11.2023

Національно-патріотичний місячник "Люблю я край свій дорогий, що зветься Україна!".

У Сквирському академічному ліцеї триває національно-патріотичний місячник "Люблю я край свій дорогий, що зветься Україна!". Цікаво й пізнавально у 7-В класі пройшла патріотично-літературна година, адже до дітей завітала поетеса.

00:01 23.11.2023

Онлайн-урок "Знаю права і змінюю світ" від UNICEF

Учні 9-В класу Сквирського академічного ліцею взяли участь в онлайн-уроці "Знаю права і змінюю світ" від UNICEF та провели правовий КВК "Ти - людина, отже, ти маєш права!". Активно попрацювали під час розгадування правових анаграм.

23:58 22.11.2023

Фоточелендж "Найкраща страва нашої родини"

До Всесвітнього дня здорового харчування у Сквирському академічному ліцеї №3  був оголошений фоточелендж "Найкраща страва нашої родини". Здобувачі освіти з великим задоволенням поділилися фото улюбленими стравами своїх сімей. Перш за все, потрібно пам'ятати про те, що здорове харчування є одним з найбільш значущих аспектів способу життя людини і факторів його здоров’я. Сьогодні дедалі більше свідомих українців прагнуть споживати здорову їжу: ретельно вивчають інформацію про склад продуктів і готують вдома смачні страви з натуральних продуктів, обмеживши додавання некорисних інгредієнтів. Харчуйтеся правильно, не шкодуйте часу на приготування здорової свіжої їжі, відмовляйтеся від швидкого харчування і ви істотно зміните своє життя на краще!

23:55 22.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень