A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Дружба єднає наші серця

20 жовтня 2023 року з учнями 3 класу Сквирського академічного ліцею "Перспектива" було проведено заняття "Дружба єднає наші серця". Основна увага була приділена розвитку якостей, якими має володіти справжній друг, формуванню атмосфери доброзичливості. Адже, дружба - це безцінний дар, який ми отримуємо. Друзі знаходяться поруч з нами в періоди наших злетів і падінь, до них ми звертаємося за емоційною підтримкою і знаємо, що вони завжди підтримають нас.

23:46 22.11.2023

Осінній ярмарок

Хто з українців жодного разу не чув слова "ярмарок"? Невже є такі? Свято праці і спілкування, продажу товарів і придбання гарного настрою, розпродажу одягу і щастя, де діяли постійні знижки цін на продукцію і посмішки.З давніх-давен на нашій землі збиралися ці великі торги – ярмарки

23:42 22.11.2023

Зустріч з інспекторами ювенальної превенції

19 жовтня 2023 року інспектор сектору ювенальної превенції Сквирського відділу поліції Київщини Кононська Інна Миколаївна провела лекцію щодо правого виховання для учнів і учениць 9-А й 9-Б класів Сквирського академічного ліцею. Поліцейська розповіла дітям про їхні права й обов’язки, про адміністративну та кримінальну відповідальність, що загрожує неповнолітнім за вчинення правопорушень.

23:34 22.11.2023

Казкова правова вікторина

У рамках правового тижня з учнями й ученицями 4-А і 4-Б класів Сквирського академічного ліцею джури рою "Патріоти" провели "Казкову правову вікторину".

23:32 22.11.2023

Година спілкування на тему «Хто чим багатий, той тим і ділиться»

З учнями й ученицями 3-А класу Сквирського академічного ліцею проведено годину спілкування на тему «Хто чим багатий, той тим і ділиться». Метою заходу було посилити відчуття колективізму та активізувати увагу на важливості допомагати один одному. Учні заслухали притчу про добро та долучились до створення плакату, який прикрашатиме класний кабінет та нагадуватиме про важливість бути добрими.

23:29 22.11.2023

Брейн-ринг "Знавці права"

У рамках тижня правового виховання в Сквирському академічному ліцеї 16 жовтня було проведено з учнями і ученицями 8-Б класу брейн-ринг "Знавці права".

23:25 22.11.2023

Благодійна акція «Смілива гривня»

Козачата рою «Козацька слава» Рудянської філії активно беруть участь у проведенні благодійної акції «Смілива гривня». Метою акції є збір коштів на допомогу Збройним Силам України та надання додаткової можливості українцям зробити свій внесок у перемогу. #dzhura_2023

23:21 22.11.2023

Європейський день боротьби з торгівлею людьми

18 жовтня - Європейський день боротьби з торгівлею людьми. Торгівля людьми – це форма сучасного рабства та порушення прав людини, від якої страждають чоловіки, жінки та діти. Жодна країна світу не може убезпечити себе від торгівлі людьми, і Україна не є виключенням.

23:19 22.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень