A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Всесвітній день хліба у ліцеї "Перспектива"

В Сквирському академічному ліцеї "Перспектива" сьогодні стартував тиждень початкових класів. У Всесвітній день хліба було організовано виставку хлібо- булочних виробів. В класах, а потім під час великої перерви проводились різні ігри, мандрівки, складання "колосків" з правилами поводження з хлібом, виготовлення Лепбука, відгадуввння загадок. Після завершення виставки діти в своїх класних родинах пили чай зі смаколиками.

21:57 22.11.2023

Урок доброти "Тварини наші друзі"

Учні 1-Б класу Сквирського академічного ліцею люблять та шанують наших менших друзів тварин. Вони долучились до проведення Всесвітнього дня захисту тварин та провели урок доброти "Тварини наші друзі". Всі охочі мали змогу поділитися фотографіями своїх домашніх тваринок та розповісти цікаві історії про них, граючись у гру "Кореспондент". Учні класу грали в гру"Хто більше", в якій називали тварин на вибрані букви, розгадували загадки. Цікавою була гра "Зрозумій тварин", де діти за описом та фото розгадували тварин. Також склали асоціативний кущ "Допомога тваринам" та створили колаж . Учні запам'ятали, що всім братам нашим меншим потрібна допомога, любов та ласка. Кожен має пам'ятати, що ми відповідаємо за тих, кого приручили.

21:49 22.11.2023

Дня ментального здоров’я у Сквирському ліцеї

З нагоди Дня ментального здоров’я, який відзначають 10 жовтня, з учнями Сквирського академічного ліцею проведені просвітницько-профілактичні заходи з метою покращення знань про підтримку власного психічного здоров'я.

21:45 22.11.2023

День психічного (ментального) здоров’я в ліцеї "Перспектива"

10 жовтня в усьому світі, зокрема і в Україні, відзначається День психічного (ментального) здоров’я. В умовах війни, постійних тривог, переживань ментальний добробут стає ще важливішим, а вміння потурбуватися про себе і допомогти оточенню – це ті важливі навички, які потрібно опановувати вже змалечку. Тому, з учнями 3 та 4 класів Сквирського ліцею "Перспектива" були проведені заняття, в ході яких діти аналізували ситуації, які викликають різні емоції та засвоїли прості практики «Долонька», «Символ сили», «Дай п’ять!», які допоможуть потурбуватись про ментальне здоров’я та виконали флешмоб під слова руханки-сили «В житті, де так багато перешкод…»

21:42 22.11.2023

Тиждень добрих справ "Поспішай робити добро!"

Одним з основних завдань сучасної школи є формування у дітей загальнолюдських духовних цінностей та орієнтирів. Серед них - доброта, любов до ближніх, повага до навколишніх. З 9.10-13.10 у Сквирському академічному ліцеї №3 проходив тиждень добрих справ "Поспішай робити добро!" Ліцеїсти нашого закладу були активними учасниками, адже робити добру справу, надавати допомогу, підтримувати і надихати інших завжди приносить велике задоволення. Наші учні збирали макулатуру, садили квіти на території школи, допомагали людям похилого віку, піклувалися про перелітних птахів, підгодовували безпритульних тварин. Хай наше серце ніколи не втрачає доброти!

21:39 22.11.2023

Кольоровий тиждень вдячності ЗСУ у Сквирському ліцеї

6 жовтня, у Сквирському академічному ліцеї пройшла під білим кольором – так діти символізували мир в Україні. Білий – колір миру, милосердя, чистоти, захисту, добра. Учні та учениці разом із вчителями вирізали голубів миру, писали на них єдине бажання «Я бажаю нашій країні ПЕРЕМОГИ! Хай буде МИР у всьому світі!» Наприкінці дня за допомогою джур рою "Патріоти" було проведено квест «Козацькому роду – нема переводу! Незламні йдуть до перемоги!», на якому діти пройшли шлях незламних: розгадували ребуси, вікторину з історії козацтва, продовжували прислів’я, брали участь у конкурсах та змаганнях, «Хто сильніший, спритніший та кмітливіший?» Квест закінчився нагородженням класних колективів грамотами та частуванням козацькою кашею.

21:33 22.11.2023

Навчальна евакуація

12 жовтня 2023 року у Горобіївському НВК  була проведена навчальна евакуація учасників освітнього процесу з відпрацювання практичних дій при отриманні сигналу про замінування навчального закладу

21:30 22.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень