A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Урок з міжгалузевого інтегрованого курсу STEM «Люди, які допомагають нам пізнати себе»

Дата: 22.11.2023 21:37
Кількість переглядів: 13

09 жовтня 2023 року у 6-Б класі Сквирського академічного ліцею був проведений урок з міжгалузевого інтегрованого курсу STEM «Люди, які допомагають нам пізнати себе».

Учні, шукаючи відповідь на запитання «Хто і як може нас підтримати?», переглянули відео «Як себе підтримати - практика вдячності» (Всеукраїнська програма ментального здоров’я за ініціативою Олени Зеленської. Режисер-продюсер Сашко Даниленко).

Під час дослідження з теми «Пізнай себе та світ навколо себе», діти дізналися про особливості професії психолога, перейшовши за QR-кодом на сайт Work.ua та зрозуміли важливість цієї професії в сучасному суспільстві.

Учні ознайомились з поняттями «інтерв’ю», «інтерв’юер», «респондент» та відкрили для себе п’ять секретів успішного інтерв’ю.

Діти ефективно виконували практичне завдання, працюючи в групах. Показали вміння уважно слухати і прислухатися, проявляти повагу і терпимість по відношенню один до одного.

Учасники кожної групи підготували цікаві запитання і провели інтерв’ю зі шкільним психологом. Зробили кілька світлин своєї зустрічі. Дійшли висновку, що мистецтво бути психологом складне, але надзвичайно цікаве. Це ґрунтовні знання, безперервний розвиток і нескінченний інтерес до своєї справи, вміння зрозуміти інших і знайти відповіді на багато проблемних питань.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень