A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Всесвітній день хліба

Дата: 22.11.2023 22:37
Кількість переглядів: 110

16 жовтня - Всесвітній день хліба. День хліба розпочався для учнів 1-А класу з ранкової зустрічі. На ній діти мандрували з Колобком і дізналися звідки прийшов до нашого столу хліб. Склали пам'ятку поведінки з хлібом. Учні встановлювали асаціативний ланцюжок, вивчали прислів'я, складали пазли, що нагадали їм, які є вироби з борошна. У кінці дня пригадали чудові слова: "Хліб - всьому голова".

У других класах Сквирського академічного ліцею була проведена ранкова зустріч присвячена Всесвітньому дню хліба. Діти переглянули презентацію "Від зернини до хлібини", ознайомилися з цікавими фактами про хліб. Відгадували загадки про хліб та складали прислів'я з частин.

А на завершення пригостилися спеченим домашнім хлібом.

Учні 3-В класу Сквирського академічного ліцею день хліба розпочали з ранкового кола. Вони назвали хлібобулочні вироби, склали пам'ятку "Бережу кожну крихту хліба".

На уроці української мови третьокласники працювали в групах. Вони складали прислів'я, добирали спільнокореневі слова, відгадували загадки.

Діти переглянули відео "Від зернинки до хлібинки", "Правила поводження з хлібом". Дізналися шлях хліба до столу, професії людей, які вирощують хліб, навчилися правил поводження з хлібом.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень