A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

День української писемності та мови

В День української писемності та мови джури рою «Козацьке братство» Рудянської філії ініціювали вивчення українських скоромовок з молодшими школярами. Козачата рою «Козацька слава» теж стали активними учасниками. #dzhura_2023

13:55 30.11.2023

Нагородження переможців та призерів щорічного відкритого конкурсу «Здорові діти – здорова нація» на призи ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів»

27 жовтня 2023 року у актовій залі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості відбулася церемонія нагородження переможців та призерів щорічного відкритого конкурсу «Здорові діти – здорова нація» на призи ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів».

13:46 30.11.2023

Година спілкування "Гостини у Гарбуза"

Україну не можна уявити без гарбузів. Гарбуз можна назвати одним із атрибутів осені. Різний за кольором, формою, смаком він може бути окрасою чи головною стравою на столі.

13:30 30.11.2023

Година пам'яті "Спалена, але не скорена"

В Дулицькій філії Шамраївського НВК відбулися ряд заходів, присвячених визволенню України від німецько-фашистських загарбників, в тому числі година пам'яті "Спалена, але не скорена", під час якої учні 5-9 класів поринули у минуле, до часів Другої світової війни. Переглянули та обговорили фільм "Колона". Згадали початок російсько- української війни, злочини рф проти України. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих Героїв часів Другої світової війни, а також Героїв сучасності, які ціною власного життя дають нам можливість говорити нашою рідною мовою, жити в наших будинках, ходити спокійно по наших вулицях. Не забудемо, не пробачимо! Слава Україні! Героям слава!

13:59 29.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень