A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Міжнародний день толерантності

16 листопада відзначається Міжнародний день толерантності. Толерантність — це свобода, справедливість та неупередженість. Вона надає кожній людині рівні можливості для розвитку. Практичний психолог Шамраївського НВК разом з учнями 6 класу провела годину спілкування на тему: "Толерантним бути модно".

09:39 01.12.2023

День Синички

12 листопада - день Синички. Чому саме день Синички? Тому що синичка – божа пташка. Раніше в старовину на неї ворожили: кидали крихти хліба, шматочки сала і спостерігали: якщо синичка спочатку стане клювати сало, то в будинку буде вестися живність, якщо стане клювати крихти хліба-то буде в будинку достаток. У народі говорили «Невелика пташка синичка, а своє свято знає». Це свято присвячене відзначенню та захисту цих миленьких птахів. Основна мета привернути увагу до важливості забезпечення їх годівницями та допомоги в переживанні холодів. Учні 1 класу (класний керівник Ліщенко-Гребінник А.О.) прийняли участь у відзначенні дня Синички. Дякую батькам учнів 1-го класу які зробили годівнички.

09:37 01.12.2023

День доброти у Шамраївському НВК

Всесвітній день добра Світу не вистачає доброти, і з ним своєю поділися, і крапелька твого добра точно зробить світліше життя!

09:30 01.12.2023

День доброти

Великі чи маленькі - кожна добра справа робить світ кращим. Практичний психолог Самгородоцького НВК  Марина Бойко разом з джурами рою "Соколята" Чернявською Вікторією та Пустовітом Артемом завітали до найменших вихованців Самгородоцького НВК

09:27 01.12.2023

Проєкт "Про.Спільноти: безпечне та сприятлшиве середовище для навчання дітей" у Самгородоцькому НВК

8 листопада в рамках роєкту «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей» практичний психолог Марина Бойко та заступник директора з НВР Людмила Булгаченко Самгородоцького НВК провели тренінг "Безпечне освітнє середовище"

09:23 01.12.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху

В Дулицькій філії Шамраївського НВК було проведено, з 13 по 19 листопада 2023року, Тиждень безпеки дорожнього руху. Протягом цього часу були проведені заходи, присвячені безпеці дітей на дорозі: - проведення відкритих уроків щодо попередження дорожньо-транспортного травматизму ; - проведення виховних заходів з питань повторення правил дорожнього руху у формі бесід, заочних подорожей, уявних мандрівок, інсценізацій, рольових і сюжетних ігор, перегляду тематичних мультфільмів; - організація та проведення виховних заходів, спрямованих на запобігання ДТП, роздача пам'яток з правил дорожнього руху для школярів, проведення індивідуальних та групових бесід на тему безпеки дорожнього руху з учнями та вихованцями, які мають скейти, велосипеди, роликові ковзани, електросамокати.

09:18 01.12.2023

День доброти

Доброта — це найкраща риса, притаманна людині. Добрих людей люблять і поважають. Якщо ти зробиш добро — воно до тебе й повернеться. Тому потрібно вчитися бути добрим з дитячих років.

09:16 01.12.2023

Подорож у країну Доброти

Учні 1-Б класу Сквирського академічного ліцею здійснили подорож у країну Доброти. Діти згадали про казкових героїв, які робили добро; склали асоціативний кущ до слова «добро»; грали в гру «Радість чи сум»; провели руханку «Обійми»; розфарбували мегарозфарбовку «Життя дано на добрі справи». Незважаючи на те, що вони ще маленькі, підсумували, які добрі справи вони зробили, кому допомогли, сказали добрі слова рідним, друзям, підтримали тих, кому це потрібно. Виготовили власноруч квітку гербери, як символ доброти та подарували своїм родинам.

09:11 01.12.2023

Міжнародний день толерантності

З нагоди Міжнародного дня толерантності з учнями 9-А класу Сквирського академічного ліцею було проведено годину спілкування, де діти визначали риси характеру, що стосуються толерантності, переглядали відео і мали можливість виконати тест «Наскільки Ви толерантні?».

09:08 01.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень