A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Толерантність врятує світ

16 листопада 2023 року  в рамках проведення #ТижняТолерантності, соціальний педагог Самгородоцького НВК  Лисюк З.Ф. провела бесіду " Толерантність врятує світ" для учнів 4 класу. Діти говорили про #милосердя, #чуйність, #доброту та робили невеличкі обереги для наших захисників.

11:14 01.12.2023

#Живицікавотабезпечно!

Сквирський академічний ліцей №3 учасник обласного онлайн флешмобу з безпеки дорожнього руху «Живи цікаво та безпечно!» у рамках ІІ етапу всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху. МОЛОДЬ ЗА БЕЗПЕКУ ДОРОЖНЬОГО РУХУ – БЕЗПЕЧНА ПОВЕДІНКА ПІШОХОДІВ.

11:05 01.12.2023

ІІ (територіальний) етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

15 листопада 2023 року відбувся ІІ (територіальний) етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика у 2023/2024 навчальному році. У Конкурсі взяли участь 76 учнів з 14 закладів освіти

11:00 01.12.2023

Онлайн семінар «Правовиховна та правоосвітня робота в закладі освіти  як передумова формування правової свідомості особистості"

15 листопада 2023 року на базі ЦПРПП відбувся онлайн семінар «Правовиховна та правоосвітня робота в закладі освіти  як передумова формування правової свідомості особистості» для заступників директорів з виховної роботи.

10:56 01.12.2023

"Хай панує у світі доброта"

Дуже доброю традицією для багатьох країн стало відзначення 13 листопада Всесвітнього дня Доброти. Адже милосердя і доброта – це два крила, на яких тримається людство. І не обов’язково це має бути матеріальна допомога, інколи достатньо теплого слова, моральної підтримки, душевної розмови. Саме про ці людські якості ми говорили з учнями 2 класу ліцею "Перспектива"на занятті "Хай панує у світі доброта". Учні отримали не тільки інформацію про Всесвітній день доброти, а й поділилися, які хороші вчинки вони роблять, проаналізували, які риси людини є помічниками та ворогами доброти.

10:50 01.12.2023

Година толерантності «Толерантність - запорука людяності»

Толерантність – саме те, чого так не вистачає зараз людям: терпіння, терпимість, розуміння, дружнє ставлення, спокій, адекватне сприйняття. До Всесвітнього дня толерантності в Рудянській сільській бібліотеці-філії було проведено годину толерантності «Толерантність - запорука людяності». До бібліотеки завітали учні 5 класу з заступником завідувача філії із навчально-виховної роботи. У ході заходу діти ознайомилися з поняттям «толерантність», навчалися взаємоповазі, створювали модель толерантної людини, переглянули мультфільм про толерантність. Під час заходу бібліотекар О. Чернишенко вчить учнів виявляти толерантність до думок, поглядів, поведінки інших людей; розуміти значення толерантності в житті людей та в суспільстві; розвивати вміння висловлювати власну думку; засвоювати навички толерантної поведінки; виховувати терпиме ставлення до інших. Бібліотекар звернула увагу присутніх на книги, які вчать і допомагають зрозуміти, що таке доброта та милосердя. Закликали дітей читати та розвиватись.

10:48 01.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень