A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

"Осінь завітала до малят"

02 листопада 2023 року цікаве свято організувала і провела вихователь Сквирського НВК Бондар Галина Миколаївна. У ролі чарівної "Осені" була вихователь Узварик Олена Миколаївна.

15:52 30.11.2023

Майстер-класи з петриківського розпису

Із 26 по 30 жовтня у ліцеї "Перспектива" майстрині із 6 класу під час великих перерв проводили майстер-класи з петриківського розпису. Дівчатка розповіли про інструменти, основні кольори та елементи петриківського розпису, показали основні мазки. Учасниками стали учні 3-6 класів. Головне – усі отримати позитивні емоції, перерви пройшли цікаво та з користю.

15:48 30.11.2023

Акція "Ворогам - кришка!"

Сквирський академічний ліцей №3 приєднується до Всеукраїнської акції «Ворогам – кришка». Пластикові кришечки будуть відправлені на переробку до фонду “ОВЕС”, який став організатором ініціативи.

15:46 30.11.2023

Експеремент - один із способів дослідження природи

Другокласники Рудянської філії (козачата рою "Козацька слава") цікавляться, як рослини поглинають воду, і які зміни відбудуться із забарвленням квітів, залежно від кольору води. Спостерігаємо за змінами і з нетерпінням чекаємо результатів.#dzhura_2023

15:43 30.11.2023

Міжнародний проєкт "Розуміючи мир" в Самгородоцькому НВК

Завершився 3-й тиждень участі учнів 2-го класу у проекті «Розуміючи мир». Мріяти, прагнути бути щасливим, відчувати здійсненну мрію… Це важливо, це треба вміти, це те, що допомагає почуватися добре, рухатися вперед в гармонії і зі спокоєм. Діти озвучували свої мрії, обговорювали і розуміли, що є одна найбажаніша мрія - мир. Передавали емоційний стан здійсненноі мрії. Це було цікаво і потрібно.

15:42 30.11.2023

Проєкт «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей» вже у Кривошиїнському НВК

03 листопада 2023 року у навчальному закладі відбувся тренінг з педагогічними працівниками в межах проєкту «ПРО. Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей», що реалізується Центр Інноваційної Освіти «Про.Світ» у партнерстві з ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.

15:38 30.11.2023

Урок-практикум "Гірські породи і мінерали"

Учні 6-х класів Сквирського академічного ліцею провели урок-практикум "Гірські породи і мінерали". Мінерали і гірські породи складають земну кору. Їх розрізняють за зовнішніми ознаками: кольором, блиском, складом, твердістю та походженням. Розглядаючи мінерали, визначали шляхи використання та заощадження корисних копалин.

15:34 30.11.2023

День визволення України від фашистських загарбників

27 жовтня у ліцеї "Перспектива" педагог-організатор Стовбецька С.В. та роївці "Вісники волі" провели виховний захід до Дня визволення України від фашистських загарбників. Учні переглянули документальні відео про воєнні події, про визволення України, а потім обговорили побачене та події сьогодення. Після заходу діти долучилися до виготовлення окопних свічок для наших воїнів-захисників.

14:41 30.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень