A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Тиждень толерантності

У Сквирському академічному ліцеї №3 проходить тиждень толерантності під гаслом "Толерантність - шлях до порозуміння". У рамках тижня у 3-А відбувся квест "Квітка толерантності", який допоміг зрозуміти дітям, що ж таке толерантність і як навчитися буди толерантними. В пошуках пелюсток діти вчилися співпрацювати, краще розуміти один одного, навчалися бачити подібності та відмінності з іншими людьми, розвивавати в собі толерантність та емпатію. Не забувайте, що всі ми різні, але рівні.( Заступник директора із виховної роботиСтрельченко Т. В.)

10:46 01.12.2023

Урок пам'яті

Традиційно, кожного року 16 листопада, ми вшановуємо пам'ять тих українських морських піхотинців, що віддали свої життя за Україну, за суверенітет, за право бути громадянином своєї держави.

10:44 01.12.2023

Тренінг "Толерантність починається з тебе"

13 листопада 2023 року в рамках проведення "Тижня толерантності" практичний психолог Самгородоцького НВК Марина Бойко провела тренінг "Толерантність починається з тебе" з учнями 5-го та 6-го класу.

10:39 01.12.2023

Міжнародний день толерантності

16 листопада 2023 року з учнями 1 класу Горобіївського НВК було проведено виховну годину, яка присвячена до міжнародного Дня Толерантності. Дітки переглянули та обговорили казку про толерантність, пограли в гру " Чим ми схожі?", а на завершення створили карту "Серце".

10:36 01.12.2023

Диктант "Гепатит А"

Учні Антонівського НВК долучилися до написання диктанту "Гепатит А". Дотримуйтес правил гігієни

10:33 01.12.2023

#Живицікавотабезпечно!

Вихованці Сквирського центру дитячої та юнацької творчості долучаються до обласного онлайн флешмобу з безпеки дорожнього руху «Живи цікаво та безпечно!» у рамках ІІ етапу всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху.

10:32 01.12.2023

#Живицікавотабезпечно!

Вихованці Сквирського центру дитячої та юнацької творчості долучаються до обласного онлайн флешмобу з безпеки дорожнього руху «Живи цікаво та безпечно!» у рамках ІІ етапу всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху.

10:31 01.12.2023

Підведено підсумки обласного конкурсу «Гордість землі Київської»

Підведено підсумки обласного конкурсу на кращу ескіз-ідею живописної карти Київської області «Гордість землі Київської». Мета конкурсу – популяризація сучасного мистецтва на Київщині через розміщення його в публічному просторі; формування позитивного іміджу закладу, району, міста, територіальної громади в області; надання можливості учасникам конкурсу розкрити в собі нові здібності й дати поштовх до творчого самовираження.

10:24 01.12.2023

І етап обласної пошукової акції учнівської молоді «Герої серед нас: сучасні захисники України»

З метою виховання у дітей та учнівської молоді патріотизму, вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, а також розвитку у школярів творчих інтересів до краєзнавства та науково-дослідницької роботи на базі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості з 30.10. по 06.11.2023 було проведено І етап обласної пошукової акції учнівської молоді «Герої серед нас: сучасні захисники України».

10:21 01.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень