A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

За нашу свободу!

01 листопада 2023 року у Сквирському центрі дитячої та юнацької творчості відбувся відбірковий етап Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» – до Дню захисника України. Мета заходу – виховання патріотів, громадян правової, демократичної держави, надання моральної підтримки воїнам; виявлення, розвиток і підтримка здібних, обдарованих та талановитих дітей.

10:19 01.12.2023

Проєкт «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей» у ліцеї "Перспектива"

09 листопада 2023 року в рамках проєкту « Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей»  програми «U-LEAD з Європою» німецької урядовоюї компанії Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та ГО «Про.Світ» у ліцеї "Перспектива" відбувся тренінг, який провели директорка Алла Вигівська та психологиня закладу Наталія Данілович.

10:16 01.12.2023

Навчання за темою «Психо -соціальна підтримка учнів та педагогів»

08 листопада 2023 року усі педагоги Сквирського академічного ліцею "Перспектива" розпочали навчання за темою «Психо -соціальна підтримка учнів та педагогів». Тренери громадської організації «Навчай для України» / Teach For Ukraine ” Ольга Юрчишин та пані Катерина організували тренінгові заняття, які включають розвиток знань і навичок з надання першої психологічної допомоги та інтеграції елементів психосоціальної підтримки в навчальний процес. Цікаво, плідно, змістовно попрацювали педагоги. Дякуємо ГО « Teach For Ukraine» за можливість співпраці. Чекаємо на наступну зустріч.

10:14 01.12.2023

День доброти

13 листопада весь світ відзначає День доброти. У свята є свій символ-відкрите серце

10:08 01.12.2023

Валізка добрих справ

До Всесвітнього дня доброти учні 3 класу Рудянської філії склали валізу добрих справ

10:01 01.12.2023

Всесвітній день доброти

13 листопада, відзначається Всесвітній день доброти. Це свято закликає нас бути добрими один до одного, творити добрі справи та робити світ навколо себе кращим. Доброта - це сила, яка здатна змінити світ. Вона може зробити людей щасливішими, покращити їхнє самопочуття, створити відчуття взаєморозуміння та солідарності. Тому в цей день ліцеїсти та вчителі закладу створювали "Стіну добрих справ". Навіть маленька добра справа може принести велику користь. (Педагог-організатор Сквирського академічного ліцею №3 Криніцька С.М.)

09:57 01.12.2023

Всесвітній день доброти

До Всесвітнього дня доброти 13 листопада учні 1-А класу Сквирського академічного ліцею №3 (класний керівник Коновальчук А.П.) у цікавій формі провели ранкову зустріч. Діти стали учасниками гри-розваги "Правила доброти. Так чи ні", обмінялися добрими побажаннями від добрих дітей, послухали казку про двох принцес "Добро і Зло" . А учні 3-Б класу (класний керівник Матвієнко І.В.) провели вікторину та поділилися фото добрих справ.

09:54 01.12.2023

Міжнародний день толерантності

Міжнародний день толерантності — свято, яке відзначається 16 листопада в усьому світі. Його запровадили у 1995 році за рішенням ЮНЕСКО. Саме цього дня ухвалили Декларацію принципів терпимості. У ній йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, етносу або кольору шкіри. Ці принципи закріпили у Загальній декларації прав людини, що проголошує неприйняття усіх форм дискримінації, недопущення геноциду і покарання за нього. Толерантність – це вміння людини ставитись без агресії до думок інших людей, до їх способу життя, віросповідання, звичаїв, традицій, ідей і почуттів. Практичний психолог Буківського НВК для учнів 5 класу провела заняття на тему " Що таке толерантність?" та разом з вихованцями дитячого садка створили павутинку толерантності.

09:52 01.12.2023

День доброти

Всесвітній день доброти – міжнародний день, який відзначається щорічно 13 листопада. День доброти – чудова можливість знайти час на хороші вчинки для людей та тварин. Добро врятує світ та з’єднає народи, тому що воно закладене в людській природі, саме тому робити гарні вчинки може кожен. Творити добро зовсім не важко, але в результаті люди наповняться співчуттям та добротою один до одного. Практичний психолог Буківського НВК з дітьми дитячого садочка провела заняття на тему "Що таке добро?". Діти переглянули мультфільм про добрий вчинок і обговорили, розглянули та розфарбували розфарбовки з добрими вчинками.

09:48 01.12.2023

Квітка толерантності

16 листопада 2023 року з учнями 3 класу Горобіївського НВК проведено бесіду на тему " Що таке толерантність?" та для закріплення виготовлено " Квітку- толерантності"

09:44 01.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень