A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Зустріч учнів молодшої школи з педіатром клініки "Super лікар"

07 листопада 2023 року в Сквирському академічному ліцеї інформаційних технологій "Перспектива" з метою профілактики вірусного гепатиту А було проведено зустріч учнів молодшої школи з педіатром клініки "Super лікар".

17:12 30.11.2023

Проєкт «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей» у Горобіївському НВК

10 листопада 2023 року в рамках проєкту «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей» в Горобіївському НВК директор Галина Гавронська та заступник директора з НВР Леся Хвиль провели тренінг з колегами "Фізична безпека в освітньому середовищі"

17:07 30.11.2023

Творчі роботи до дня синички

Учні 1-А класу Сквирського академічного ліцею 7-10 листопада виконали творчі завдання до Дня синички. На ранкових зустрічах називали ознаки цих дивовижних пташечок, яких легко впізнає кожен. Робили аплікацію, писали на крилечках жовтогрудих найзаповітніші побажання Перемоги і Миру для наших військових. На уроці читання дізналися нову інформацію про користь, яку приносять синички, відгадували загадки, "впорядковували" картинки за числовим рядом на уроці математики. Першокласники дуже вдячні своїм родинам, які допомогли змайструвати будиночки для птахів. За перемогу у конкурсі "Допоможи птахам взимку" діти отримали грамоти.

17:04 30.11.2023

Тренінг для педагогів з питань безпеки за програмою «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей»

07 листопада 2023 року  у Сквирському академічному ліцеї № 3 проведено тренінг для педагогів з питань безпеки за програмою «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей». Тренерами даного тренінгу були директор школи Василь Сич та практичний психолог Ірина Хронюк, які були учасниками районних тренінгів з питань безпеки в освітньому середовищі. На тренінгу учасники ознайомилися з поняттям «безпечне освітнє середовище», «фізична безпека в освітньому середовищі» засобами ігор та вправ.

16:45 30.11.2023

Шкільна толока

31 жовтня в ліцеї "Перспектива" було організовано та проведено генеральне прибирання шкільної території. До прибирання долучилися як учнівські колективи 5-11 класів так і вчителі школи.

16:43 30.11.2023

Підведено підсумки І (територіального) етапу обласного конкурсу на кращу ескіз-ідею живописної карти Київської області «Гордість землі Київської»

З метою популяризації сучасного мистецтва на Київщині через розміщення його в публічному просторі; формування позитивного іміджу закладу, району, міста, територіальної громади в області; надання можливості учасникам конкурсу розкрити в собі нові здібності й дати поштовх до творчого самовираження з 25.10. по 30.10.2023 на базі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості було проведено І (територіальний) етап обласного конкурсу на кращу ескіз-ідею живописної карти Київської області «Гордість землі Київської».

16:32 30.11.2023

#Працюємо_творчо_та_креативно

Підведено підсумки Міжнародного фестивалю-конкурсу молодих виконавців естрадної пісні «Вернісаж. ЕнергоФест» (дистанційний формат), який був проведений Українським державний центром позашкільної освіти спільно із закладом позашкільної освіти «Будинок дитячої творчості» Нетішинської міської ради та за підтримки Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді під егідою Міністерства освіти і науки України.

16:05 30.11.2023

Благодійна акція «Збирай кришки на протези для захисників»

Козачата та джури (учні Рудянськоі філії) ініціювали проведення благодійної акції «Збирай кришки на протези для захисників». Ця благодійна справа не тільки допоможе нашим захисникам повернутися до повноцінного життя, а й збереже природу. Просимо долучитися до цієї благородної справи! #dzhura_2023

16:01 30.11.2023

Благодійний ярмарок

10 листопада 2023 року в Дулицькій філії Шамраївського НВК було організовано та проведено благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Дякуємо всім хто долучився, хто приніс смаколики, хто продавав і хто купував. Дякую за ваші великі, щирі серця адже спільно з учнями та колективом філії було зібрано 4424 грн. Всі вилучені кошти підуть на потреби наших захисників, які оберігають наш спокій, наш сон, наші життя. За це, ми вдячні вам, наші дорогі та мужні Герої, кожного дня. Навіть повітряна тривога не стала перешкодою робити добрі справи ТУТ І ЗАРАЗ. Навіть з укриття ми наближаємо таку довгождану ПЕРЕМОГУ! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

15:59 30.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень