A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Міжнародний день толерантності

Дата: 01.12.2023 09:39
Кількість переглядів: 15

16 листопада відзначається Міжнародний день толерантності. Толерантність — це свобода, справедливість та неупередженість. Вона надає кожній людині рівні можливості для розвитку. Практичний психолог Шамраївського НВК разом з учнями 6 класу провела годину спілкування на тему: "Толерантним бути модно".

Людина може обійтися без багатьох речей, але не без іншої людини. Сьогоднішній день вихованці 3 класу(класний керівник Ярошенко Надія Григорівна)присвятили такому поняттю як толерантність. Всі ми різні люди. У нас у всіх різні смаки, звички, таланти, хтось любить тварин... І це не означає що хтось із нас гірший чи кращий. Кожен з нас унікальний і неповторний. Тому ми повинні цінувати і поважати один одного, тобто бути толерантними.

Нехай кожен з вас, нехай наш клас, школа, село, Україна завжди будуть островами толерантності для всіх жителів великої планети Земля.

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, для учнів 5 класу стартував День толерантності. Проведені заходи дали можливість школярам ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові, а толерантність врятує світ. Класний керівник Хижняк Ю.С



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень