A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Тиждень безпеки дорожнього руху

У рамках 2-го етапу всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху у Сквирському академічному ліцеї "Перспектива" були проведені тематичні уроки та бесіди на тему «Правила для пішоходів», «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Безпека дорожнього руху – це життя!» з використанням відеопрезентацій, цікавих вправ, ігор. Ми впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху.

11:48 01.12.2023

Кваліфікаційний турнір з шахів

17, 18, 19 листопада у місті Біла Церква відбувся кваліфікаційний турнір з шахів. Юні шахісти Сквирщини гідно пройшли турнірні випробування, і, головне, стали ще більш вмотивованими займатися цією цікавою грою. Три дні максимальної напруги загартували і згуртували дітей, батьків, педагогів. Сльози радості та розчарування періодично накочувалися на учасників, емоції зашкалювали. Саме такі турніри допомагають дітям вчитися боротися за перемогу!

11:46 01.12.2023

"Толерантність - шлях до порозуміння"

До тижня толерантності, що проходив під гаслом "Толерантність - шлях до порозуміння" у Сквирському академічному ліцеї №3, активно долучилися і учні 4-А класу (вчитель Бойко Н.І.). Діти ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові, а толерантність врятує світ.

11:44 01.12.2023

Проект "Про.Спільноти: безпечне та сприятливе освітнє середовище для навчання дітей" у Сквирському академічному ліцеї

16 листопада 2023 року в Сквирському академічному ліцеї відбувся тренінг для класних керівників 5-11 класів закладу на тему "Безпечна школа ", який провели заступники директора Лілія Войцехівська та Ольга Кротович.

11:35 01.12.2023

Ранкова зустріч "Планета толерантності"

16 листопада в 1 класі Сквирського ліцею "Перспектива" до Дня толерантності проведено ранкову зустріч "Планета толерантності", в ході якої діти виконали цікаві вправи, обговорили життєві ситуації, взяли участь у вікторині та створили квітку і сонечко толерантності.

11:33 01.12.2023

Кольоровий тиждень толерантності «Толерантність – шлях до миру та співпраці»

У рамках відзначення Міжнародного дня толерантності (16 листопада) та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних відносин між усіма учасниками освітнього процесу, з 13 по 17 листопада заступником директора з виховної роботи Сквирського академічного ліцею №3 Стрельченко Т. В. проведено кольоровий тиждень толерантності під девізом «Толерантність – шлях до миру та співпраці». План проведення заходів був насичений та різноманітний. Кожен день мав свій колір та девіз. Активно долучилися до проведення тижня і класні керівники, які провели цікаві та повчальні години спілкування, виховні заходи, де були створені ситуації на прояв розуміння та доброти товаришів по класу, а у день білого кольору учні 4-Б класу (класний керівник Ткачук Р. П.) символічно запустили "кульки миру".

11:29 01.12.2023

Диктанти «Вірусний гепатит А» та «Як захистити себе від дифтерії»

16 листопада 2023 року, з метою профілактики гострих кишкових інфекцій, учні 5-11 класів Сквирського академічного ліцею "Перспектива" написали диктанти «Вірусний гепатит А» та «Як захистити себе від дифтерії».

11:27 01.12.2023

STEM-завдання «Глиняна табличка» та «Трипільська кераміка»

14 листопада учні 6 класу Сквирського академічного ліцею « Перспектива» навчаючись виконували цікаві stem- завдання з історії. Діти спробували писати клинописним письмом шифруючи тексти. А також виготовляли посуд трипільців з їхніми унікальними орнаментами.

11:25 01.12.2023

Конкурс «Пика шахрая»

Національний банк України разом із партнерами із 2 жовтня по 17 листопада 2023 року проводив конкурс "Пика шахрая". Захід відбувся в межах Всеукраїнської інформаційної кампанії з протидії платіжному шахрайству #ШахрайГудбай. Конкурс "Пика шахрая"– це освітня ініціатива, під час якої вихованці на чолі з ментором-педагогом роблять із гарбузів страшні пики шахраїв у стилі Хелловіну та створюють відео, де показують зроблені пики й розповідають яким шахрайством займається шахрай та як від нього вберегтися. Вихованці гуртка «Мистецтвознавці» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості (керівник Марина Нешпор) Марія Бур’янівська, Ольга Нешпор, Олександра Бур’янівська, Софія Станищук, Олексій Хорт долучилися до участі у конкурсі та підготували відео з яким ви зможете ознайомитися за посиланням.

11:23 01.12.2023

Проєкт «ПРО. Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей» у Сквирському НВК

14 листопада 2023року працівники Сквирського НВК стали учасниками проєкту «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей», який реалізує Центр Інноваційної Освіти «Про.Світ» за фінансової підтримки «U-LEAD з Європою».

11:19 01.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень