A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Засідання професійної спільноти вчителів предмета "Захист України"

21 листопада 2023 року на базі ЦПРПП у змішаному форматі відбулося засідання професійної спільноти вчителів предмету «Захист України», яке провів Олег Щуревський, вчитель Сквирського академічного ліцею №2. Під час засідання педагоги ознайомилися з методичними рекомендаціями викладання предмета «Захист України» та особливостями проведення навчально-польових зборів

15:50 01.12.2023

Колір твого серця

З 21 по 23 листопада 2023 року вихованці гуртків «Мистецтвознавці» (керівник Марина Нешпор), «Образотворче мистецтво» (керівник Оксана Дубініна) та народної студії декоративного розпису «Цвіт папороті» (керівник Ігор Кучанський) Сквирського центру дитячої та юнацької творчості дистанційно взяли участь у виставці від міжнародної організації UNICEF “Колір твого серця”, яка відбудеться в Нью-Йорку. За умовами конкурсу дітям необхідно було розмалювати сердечко до Всесвітнього дня гідності, де позначити кольоровими олівцями чи фломастерами ті почуття, які вони відчувають зараз. До вашої уваги кольори сердець наших вихованців!

15:46 01.12.2023

З вірою в Перемогу!

Учні Сквирського НВК долучилися до збору картону та бляшанок для виготовлення окопних свічок, які роблять викладачі ЦДЮТ.

15:43 01.12.2023

Патріотичний захід "Вистояли на Майдані - переможемо у війні"

20 листопада, напередодні Дня Гідності та Свободи, джурівці рою "Вісники волі" Сквирського академічного ліцею "Перспектива" провели патріотичний захід з учнями 8-х та 9 класів "Вистояли на Майдані - переможемо у війні" .

15:38 01.12.2023

День Гідності та Свободи

Здобувачі освіти Оріховецької філії щиро вітають усіх з Днем Гідності і Свободи! Бажають мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні. Нехай Господь береже нашу Батьківщину і кожного з нас! Україна-територія Гідності і Свободи

15:35 01.12.2023

Свободу не дарують просто так...

21 листопада 2023 року  у Рудянській філії Шамраївського НВК відбувся захід до Дня Революції Гідності "Ми не зганьбили славу наших предків, нових Героїв дали небесам".

15:33 01.12.2023

День Гідності та Свободи у Сквирському академічному ліцеї №3

День Гідності та Свободи — знакове державне свято, встановлене як день початку двох революцій: 2004-го та 2013 років. Цей день — символ творення новітньої історії держави, пам’ятна дата, що вшановує мужність та патріотизм українців, які відстояли свої споконвічні цінності: свободу, демократію та європейськість. Гідність і свобода, воля і незалежність, права людини — це цінності, що визначають фундамент української нації та крізь століття вели покоління наших предків до мети: соборної незалежної держави. Це цінності, що плекали мрію, будували шлях до її втілення й нині дають силу та мужність захищати рідну землю від ворога. Для учнів 7-Б класу проведено виховний захід, на якому діти ознайомилися з подіями пам'ятної дати, обговорили, які вчинки є гідними, визначили, що таке "гідність" і "свобода" для кожного з них, працювали із хмаринками слів. У ході роботи учні розгадували ребуси, виготовляли "Ангели пам'яті" в знак шанування Героїв Небесної Сотні. ( Педагог-організатор Криніцька С.М.)

15:29 01.12.2023

Урок толерантності

22 листопада 2023 року  проведено урок толерантності у 5-Б класі Сквирського академічного ліцею №3 (класний керівник Мартинюк Н. Г.). Діти склали квітку толерантності, повторивши основні принципи толерантності.

15:27 01.12.2023

Поробка «Ми вільні творити майбутнє»

У 4 - Б класі Сквирського академічного ліцею №3 ( класний керівник Р.П.Ткачук) до Дня Гідності та Свободи діти робили поробку «Ми вільні творити майбутнє».

15:21 01.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень