A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Інструктаж щодо дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки, дій у випадку сигналу «Повітряна тривога» з персоналом Сквирського закладу дошкільної освіти №2 «Малятко»

З метою забезпечення безпечного навчального процесу в освітніх закладах рятувальники Білоцерківського районного управління провели інструктаж щодо дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки, дій у випадку сигналу «Повітряна тривога» з персоналом Сквирського закладу дошкільної освіти №2 «Малятко» Сквирської міської територіальної громади.

10:44 08.11.2022

Пізнавальний захід щодо правил безпеки життєдіяльності з вихованцями Сквирського закладу дошкільної освіти «Малятко»

Рятувальники Білоцерківського районного управління провели пізнавальний захід з дітьми дошкільного віку щодо правил безпеки життєдіяльності в Сквирському закладі дошкільної освіти «Малятко».

10:40 04.11.2022

Формування соціально-громадянської компетентності дітей дошкільного віку

31 жовтня 2022 року у Сквирському ЗДО №6 «Ромашка» розпочалися традиційні тематичні заняття «Осінні фантазії». Проведення педагогами Ольгою Кожевною та Марією Пилатівською-Іваніною такого заходу сприяє зниженню тривожності у дошкільників, переспрямування уваги дітей на позитивні явища та формує позитивний образ своєї країни, виховує ціннісне ставлення до традиції та культури свого народу.

16:47 01.11.2022

Інструктаж щодо дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки, дій у випадку сигналу «Повітряна тривога»

З метою забезпечення безпечного навчального процесу в освітніх закладах рятувальники Білоцерківського районного управління провели інструктаж щодо дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки, дій у випадку сигналу «Повітряна тривога» з персоналом Сквирського закладу дошкільної освіти №1 «СВІТАНОК» Сквирської міської територіальної громади.

16:41 01.11.2022

Юні митці Сквирщини – переможці Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»

У жовтні 2022 року Українським державним центром позашкільної освіти було підведено підсумки Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» (наказ УДЦПО від 18.10.2022 № 10-05).

17:17 31.10.2022

Урок проведено в укритті під час сигналу «Повітряна тривога»

Рятувальники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС  в рамках проведення «Єдиного уроку безпеки» завітали до першачків Сквирського академічного ліцею інформаційних технологій, але на початку проведення заходу пролунав сигнал «Повітряна тривога» та було вимкнуто електропостачання – учасники освітнього процесу були змушені спуститися в укриття навчального закладу, але не зважаючи на це фахівці ДСНС провели бесіду та нагадали школярам правила пожежної безпеки та порядок дій при виникненні надзвичайних подій. Під час заходу надзвичайники розповіли, як діяти під час сигналу «Повітряна тривога», озвучили чіткий алгоритм дій при виявленні підозрілих та вибухонебезпечних предметів.

14:59 28.10.2022

Учитель року-2023: визначено номінації

Конкурс “Учитель року” у 2023 році проведуть у чотирьох номінаціях: Захист України, Основи здоров?я, Початкова освіти й Фізична культура.

15:21 27.10.2022

ХІІІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

На виконання Указу президента України від 30 вересня 2010 року № 928 «Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 18 жовтня 2022 року № 1/12288-22 «Про проведення ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка» у 2022/2023 навчальному році Конкурс буде проведено відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 24 червня 2022 року № 711 «Про початок навчального року під час дії правового режиму воєнного стану в Україні».

15:19 27.10.2022

Онлайн нарада для відповідальних за проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів

27 жовтня 2022 року Сквирським ЦПРПП проводено онлайн нараду для відповідальних за проведення ІІ (регіонального) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та ІІ (регіонального) етапу учнівських конкурсів.

15:03 27.10.2022

Благодійна акція «Зігріємо наших захисників»

Вихованці та керівники гуртків Сквирського центру дитячої та юнацької творчості долучилися до обласної благодійної акції «Зігріємо наших захисників», виготовивши сувеніри-обереги, прикраси для волосся, мило ручної роботи для виставки-ярмарку, кошти з продажу яких будуть спрямовані на придбання термобілизни для військових.

13:49 27.10.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень