A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Акція "Жовта стрічка"

21 листопада 2022 року до Дня Гідності та Свободи, активісти учкому ліцею "Перспектива" організували у закладі акцію "Жовта стрічка". Учні пов'язали жовту стрічку усім бажаючим на знак підтримки незламних українців, які чинять опір на тимчасово окупованих територіях.

12:22 22.11.2022

Дякуємо захисникам України і вітаємо із Днем Гідності та Свободи!

Учителі, батьки, учні ліцею "Перспектива" об’єдналися у прагненні допомогти нашим воїнам-захисникам. Діти виговили обереги, написали листи, намалювали малюнки. Дорослі приготували домашню їжу та купили необхідні речі. Зібрана допомога нашим воїнам, які зараз на передовій, відправлена. Дякуємо захисникам України і вітаємо із Днем Гідності та Свободи!

12:15 22.11.2022

Підведено підсумки Всеукраїнського бліц-конкурсу українського патріотичного смайлу

Вітаємо переможців та призерів Всеукраїнського бліц-конкурсу українського патріотичного смайлу до Дня українського козацтва та Дня захисника України, вихованців гуртків Сквирського центру дитячої та юнацької творчості: Бабенюка Андрія (І місце), гурток "Юні охоронці природи" (керівник Олена Плівачук); Котяй Соломію (І місце), гурток "Валяння вовни" (керівник Наталія Яцюк); Осадовську Анну (І місце), народна студія декоративного розпису "Цвіт папороті" (керівник Ігор Кучанський); Цімох Іванну (І місце), гурток "Образотворче мистецтво" (керівник Оксана Дубініна); Ситнік Поліну (ІІ місце), гурток "Юні охоронці природи" (керівник Олена Плівачук).

11:58 22.11.2022

"Вистояли на Майдані - переможемо у війні!"

21 листопада 2022 року у Сквирському ЗЗСО №3 ім.Петра Тисьменецького до Дня Гідності та Свободи учні 3-4 класів, які є членами новстворених трьох роїв "новаків"  у складі куреня імені Людмили Фої ,зустрілися із волонтером ВО "Надійний тил" Оленою Щур. Вона привезла із Бахмута прапор, який діти передавали із побажаннями Перемоги. Воїни 58 ОМБр написали на ньому слова подяки і побажання колективу школи. Прапор буде передано до музею історії школи.

11:39 22.11.2022

День Гідності та Свободи

21 листопада 2022 року Україна  відзначає День Гідності та Свободи. З цієї нагоди в Самгородоцькому НВК було проведено години спілкування на тему: "Україна - країна нескорених". Джури Козачок Леонід, Ткачук Артем та Щеглюк Вікторія рою Соколи разом з педагогом-організатором Бойко М.Ф. та заступником з ВР Булгаченко Л.В. оформили фото виставку присвячену Революції Гідності (фото надала Баранівська Г.Н.). Також джура Щеглюк Вікторія провела тематичну екскурсію до музею. Баранівська Г.Н. провела виховний захід "Пам'ятаємо подвиги героїв Небесної сотні" для учнів 4-го класу.

11:27 22.11.2022

Пересилимо. Переживемо. ПЕРЕМОЖЕМО!

21 листопада 2022 року У День Гідності та Свободи у Пустоварівському НВК класними керівниками для учнів та учениць 1-11 класів була проведена виховна година "Україна - країна нескорених". Діти переглянули відео "Герої не вмирають!", "День Гідності та Свободи. 2022", "Люди творять історію. Небесна Сотня"

11:10 22.11.2022

День Гідності та Свободи у Буківському НВК

21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи – свято, встановлене на знак вшанування патріотизму та мужності громадян, які у 2004 та 2013 роках стали на захист демократичних цінностей і європейського вибору нашого народу.

08:55 22.11.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень