A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Радіодиктант національної єдності

9 листопада 2022 року в День української писемності та мови учні та вчителі Дулицького НВК "ЗЗСО І-ІІІ ступенів -ЗДО" взяли участь у написанні Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності..

15:13 10.11.2022

Майстер-клас з проблеми «Формування навичок рухової активності на уроках фізичної культури в початкових класах в онлайн режимі»

08 листопада 2022 року на базі Сквирського центру професійного розвитку педагогічних працівників відбувся майстер-клас з проблеми «Формування навичок рухової активності на уроках фізичної культури в початкових класах в онлайн режимі».

14:23 09.11.2022

О мово! Душа голосна України!

До Дня української писемності та мови учні та учениці Пустоварівського НВК підготували відеороботу "Рідна мова - життя основа"

09:14 09.11.2022

Єдиний урок безпеки

Рятувальники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС  в рамках проведення «Єдиного уроку безпеки» завітали до учнів Горобіївського навчально-виховного комплексу Сквирської міської ради та нагадали школярам правила пожежної безпеки та порядок дій при виникненні надзвичайних подій. Під час заходу надзвичайники розповіли, як діяти під час сигналу «Повітряна тривога», озвучили чіткий алгоритм дій при виявленні підозрілих та вибухонебезпечних предметів.

17:29 08.11.2022

Урок з поліцейським

7 листопада 2022 року у рамках превентивної акції " Урок з поліцейським" у Самгородоцькому НВК відбулася зустріч учнів початкової школи з інспектором ювенальної превенції сектору превенції Сквирського відділу поліції ГУНП в Київській області Наталією Дмитрівною Чумак.

11:36 08.11.2022

ХХІІ Всеукраїнський радіодиктант національної єдності

9 листопада, у День української писемності та мови, навіть попри повномасштабне вторгнення російської федерації, Українським радіо проводиться ХХІІ Всеукраїнський радіодиктант національної єдності. Крім того, радіодиктант буде транслюватися в телеверсії, у мережах «Фейсбук», «Ютуб».   Акція має на меті об’єднати всіх небайдужих навколо українського слова, відчути себе єдиною потужною спільнотою через приналежність до нашого головного духовного скарбу – рідної мови.

11:30 08.11.2022

Всеукраїнський конкурс «Учитель року-2023». Реєстрація учасників

Всеукраїнський конкурс педагогічної майстерності «Учитель року-2023» запрошує до участі вчителів-професіоналів, творчих, відкритих до нових знань, готових долучитися до реформування освіти, стати провідниками змін Нової української школи.

10:50 08.11.2022

ЕЛЕКТРОБЕЗПЕКА У ВАШІЙ ДОМІВЦІ

Якщо електропроводку вашої оселі було змонтовано ще 30 років або більше тому, бажано її замінити повністю з кількох причин. По-перше, її ізоляція втрачає цілісність за тривалого використання, що може призвести до ураження електрострумом. По-друге, ми стали більше користуватися електропобутовими приладами ( електрочайник, праска, мікрохвильова піч, бойлери, кондиціонери, телевізори, пральна машина тощо). Це може призвести до перенавантаження електромережі, а часом і до пожежі.

10:47 08.11.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень