A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Пізнавальна онлайн-вікторина «Подорож у глиб віків до славетних козаків» з нагоди Дня українського козацтва та Дня захисника України

13 жовтня 2022 року на базі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості було проведено пізнавальну онлайн-вікторину «Подорож у глиб віків до славетних козаків» (у рамках І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). До заходу долучилися учні 8-9 класів закладів загальної середньої освіти Сквирської міської територіальної громади та вихованці Сквирського центру дитячої та юнацької творчості.

17:28 14.10.2022

БЛІЦ-КОНКУРС УКРАЇНСЬКОГО ПАТРІОТИЧНОГО СМАЙЛУ ДО ДНЯ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА ТА ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

З метою консолідації та формування історичної свідомості українського народу, збереження національної пам’яті, належного вшанування подвигу наших захисників, на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді з 03 по 12 жовтня 2022 року проходить бліц-конкурс українського патріотичного смайлу до Дня українського козацтва та Дня захисника України.

17:20 14.10.2022

Дякую тобі, солдате!

З 3 по 10 жовтня 2022 року у рамках тижня з Дня Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва, Дня захисника та захисниць України та Дня створення УПА у Сквирському центрі дитячої та юнацької творчості відбулася акція «Дякуємо тобі, солдате!», у ході якої вихованці гуртка «Валяння вовни» (керівник Наталія Яцюк) плели маскувальну сітку, виготовляли окопні свічки, шили устілки, вихованці народної студії декоративного розпису «Цвіт папороті» (керівник Ігор Кучанський), гуртків «Основи художньої майстерності» (керівник Марина Нешпор) та «Образотворче мистецтво» (керівник Оксана Дубініна) підготували листівки-подяки воїнам-захисникам.

16:34 12.10.2022

Інструктаж щодо створення належних та безпечних умов для проведення у 2022 році основного етапу міжнародних досліджень якості освіти PISA-2022

Рятувальники Білоцерківського районного управління провели інструктаж щодо створення належних та безпечних умов для проведення у 2022 році основного етапу міжнародних досліджень якості освіти PISA-2022, дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки, дій у випадку сигналу «Повітряна тривога» з педагогічним колективом та персоналом закладів освіти Сквирської міської територіальної громади.

15:47 05.10.2022

Єдиний урок безпеки

4 жовтня 2022 року рятувальники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС  в рамках проведення «Єдиного уроку безпеки» завітали до школярів старших класів Сквирського навчально-виховного комплексу № 5 та нагадали учням правила пожежної безпеки та порядок дій при виникненні надзвичайних подій. Під час заходу надзвичайники розповіли, як діяти під час сигналу «Повітряна тривога» та озвучили чіткий алгоритм дій при виявленні підозрілих та вибухонебезпечних предметів.

15:36 05.10.2022

Зустріч ветеранів педагогічної праці

29 вересня 2022 року в приміщенні Сквирського центру дитячої та юнацької творчості відбулася святкова зустріч ветеранів педагогічної праці з нагоди Дня працівників освіти.

15:08 03.10.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень