A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

"Єдиний урок безпеки" у Сквирському академічному ліцеї

Рятувальники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС  в рамках проведення «Єдиного уроку безпеки» завітали до учнів академічного ліцею Сквирської міської ради та нагадали школярам правила пожежної безпеки та порядок дій при виникненні надзвичайних подій. Під час заходу надзвичайники розповіли, як діяти під час сигналу «Повітряна тривога», озвучили чіткий алгоритм дій при виявленні підозрілих та вибухонебезпечних предметів.

08:21 15.11.2022

Разом до Перемоги!

9 листопада 2022 року в актовій залі Сквирського ЦДЮТ відбулося нагородження  працівників Центру творчості та вихованців гуртка "Основи учнівського самоврядування" головою благодійного фонду "Крила Сквирщини" Вікторією Момотенко. Дітей та педагогів відзначили подяками за активну участь у благодійній акції "Зігріємо наших Захисників". Слава Україні!

20:06 10.11.2022

Мовознавчий челендж «Ти наше диво калинове, кохана українська мова!»

09 листопада відзначають День української писемності та мови. З цієї нагоди у Сквирському центрі дитячої та юнацької творчості проведено мовознавчий челендж «Ти наше диво калинове, кохана українська мова!» серед вихованців гуртків. Діти підготували вислови та цитати відомих людей про мову. Бережімо та плекаймо рідне слово!

20:00 10.11.2022

День української писемності та мови

9 листопада в Україні відзначають офіційне свято- День української писемності та мови. Українська мова в усьому світі- це тренд, а для нас це мова нашої боротьби та незламності. Вона з кожним днем все більше розквітає та набуває нового та переосмисленого значення. Святкували й учні 5-А класу Сквирського академічного ліцею. Для них була проведена гра "Я люблю українську мову". П'ятикласники швидко та дружно виконували цікаві завдання, відповідали на запитання, вирізали та малювали.

19:54 10.11.2022

Всеукраїнський вебінар на тему "ЗНО / НМТ 2023: комплексна підготовка до тестування з української мови та літератури»

09 листопада 2022 року відбулася онлайн-зустріч із Олександром Заболотним, автором підручників і посібників з української мови та літератури, вчителем Сквирського академічного ліцею, який провів для всіх охочих вебінар на тему "ЗНО / НМТ 2023: комплексна підготовка до тестування з української мови та літератури».

15:57 10.11.2022

День української писемності та мови

09 листопада 2022 року у Сквирському академічному ліцеї ІТ "Перспектива" відбулися заходи, присвячені Дню української писемності та мови.

15:19 10.11.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень