A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Онлайн заняття «Толерантність у сучасному світі»

16 листопада 2022 року до Міжнародного дня толерантності з учнями 5 та 9-Б класів Сквирського академічного ліцею ІТ «Перспектива» були проведені онлайн – заняття «Толерантність у сучасному світі». Учні пригадали риси толерантної людини, відпрацювали вміння бачити індивідуальне в кожній людині; показали, що таке толерантне ставлення до відмінностей, закріпили знання про компоненти толерантності.

14:18 16.11.2022

Маленькі українці допомагають захисникам

Вихованці Сквирського закладу загальної середньої освіти №1 щиро переживають за долю України і наших воїнів. І щоб зробити приємне нашим захисникам виготовили ангелочки, які наш турботливий волонтер Наталі Харчук, кластиме в посилки, щоб передати частинку дитячого тепла. Віддавали ангелочки, наймолодші, учні 1 класу, які по дитячому, з неповторними емоціями, бажали здоров'я нашим солдатам, мужності і сили.

14:16 16.11.2022

Підвищення фахової майстерності

11 листопада 2022 року практичний психолог  Сквирського  ЗДО №6 «Ромашка» Тетяна Ярова провела консультацію для педагогічних працівників «Емоції, пов’язані з війною та емоції під час війни: як допомогти дітям».

14:08 16.11.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень