A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Урок безпеки

Що робити, коли виникла пожежа? Як удома правильно користуватися електроприладами, як від небезпеки обстрілів, як розпізнати боєприпаси? Про все це розповідають на онлайн-уроках «Єдиний урок безпеки» рятувальники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області. Сьогодні проведено урок зі школярами Шамраївського НВК.

13:57 18.10.2022

Краєзнавча конференція «Київщина козацька»

14 жовтня 2022 року до Дня Українського козацтва, Дня захисників та захисниць України, Дня створення УПА та свята Покрови відбулася краєзнавча конференція «Київщина козацька». Учасниками заходу стали учні, вихованці та освітяни закладів освіти Київщини. Свою пошукову роботу «Тема козацтва в легендах, переказах, оповідках Сквирщини» учасникам конференції представив Плівачук Максим, вихованець гуртка «Юні охоронці природи» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості, керівник Олена Плівачук

17:47 14.10.2022

#патріотичний_марафон_Київщина #Деньукраїнськогокозацтва_цдют_2022

14 жовтня 2022 року відбулася Відкрита патріотична діалогова онлайн-платформа «Нащадки нескорених», мета якої національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді, відзначення Дня Українського козацтва та свята Покрови, 80-річчя від дня створення Української повстанської армії, Дня Захисників та Захисниць України, посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах повномасштабної російсько-української війни 

17:44 14.10.2022

ДЕНЬ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

Вітання від учнів ліцею "Перспектива".До свята учні виготовили обереги для воїнів та передали їх разом із листами і малюнками нашим захисникам.

17:42 14.10.2022

Настановна конференція Сквирського територіального відділення МАН України

Мала академія учнівської молоді – це спільнота успішних, креативних,  самоактуалізованих особистостей, що мають потенціал до наукової та   дослідницької діяльності. Саме такі учні та педагоги стали учасниками настановної конференції Сквирського територіального відділення МАН України, яка відбулася 13 жовтня 2022 року в онлайн-форматі за участі науковців, які є керівниками гуртків Сквирського центру дитячої та юнацькою творчості.

17:41 14.10.2022

Вітання з Днем захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці, створення УПА

Шановні захисники України! Прийміть найкращі вітання з Днем українського козацтва, Днем захисника України, Днем створення УПА. Щиро зичимо Вам міцного здоров’я, незламного духу та мирного неба! Також сердечно вітаємо Всіх із особливим Днем для українців – Покрови Пресвятої Богородиці – єдиним релігійним святом, яке є одночасно національно-патріотичним та державним. Сьогодні, у важкий час для українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її Покрову над нами. Бажаємо усім нам козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців.

17:36 14.10.2022

За нашу свободу!

13 жовтня 2022 року у Сквирському центрі дитячої та юнацької творчості відбувся відбірковий етап Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу», присвячений Дню захисника України у форматі онлайн. Мета заходу – виховання патріотів, громадян правової, демократичної держави, надання моральної підтримки воїнам ООС; виявлення, розвиток і підтримка здібних, обдарованих та талановитих дітей.

17:31 14.10.2022

Пізнавальна онлайн-вікторина «Подорож у глиб віків до славетних козаків» з нагоди Дня українського козацтва та Дня захисника України

13 жовтня 2022 року на базі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості було проведено пізнавальну онлайн-вікторину «Подорож у глиб віків до славетних козаків» (у рамках І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). До заходу долучилися учні 8-9 класів закладів загальної середньої освіти Сквирської міської територіальної громади та вихованці Сквирського центру дитячої та юнацької творчості.

17:28 14.10.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень