A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Мистецький вернісаж «Збережи довкілля!»

14 - 15 вересня 2023 року в 6-Б класі Сквирського академічного ліцею (класний керівник Гетьман І. В.) з метою формування екологічної культури учнів, усвідомлення себе, як частинки природи, відчуття відповідальності за неї як за національне багатство, залучення ліцеїстів до активної екологічної діяльності були проведені заходи до Міжнародного дня охорони (захисту) озонового шару.

22:19 25.09.2023

Олімпійський тиждень

Уже традиційно навчальний рік у закладах загальної середньої освіти розпочинаємо із проведення Олімпійського тижня. У рамках Олімпійського тижня -2023, який проходив з 5 по 10 вересня 2023 року, у Самгородоцькому НВК було організовано чимало цікавих заходів вчителем із фізичної культури під гаслом "Активно рухаймось до Перемоги: здорові діти - здорова нація!": тематичні виховні години, інформаційні хвилинки, олімпійські уроки, спортивні змагання між класами, які мали на меті пропагувати серед дітей та учнівської молоді здоровий спосіб життя, сприяти залученню їх до активних занять спортом.

22:07 25.09.2023

Олімпійський тиждень

Доброю традицією Сквирського академічного ліцею стало проведення Олімпійського тижня до Дня фізичної культури та спорту. Цього року він проходив з 11 по 15 вересня.

22:01 25.09.2023

Про здоров'я дбаємо - здоровими зростаємо!

З 11 по 15 вересня 2023 року в Пустоварівській гімназії було проведено Олімпійський тиждень. Лідери учнівського самоврядування підготували відеозвіт проведених заходів

21:54 25.09.2023

Проєкт «ПРО. Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей»

20 вересня 2023 року відбувся старт навчання освітян територіальних громад Київщини в межах проєкту «ПРО. Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей», що реалізується Центр Інноваційної Освіти «Про.Світ» у партнерстві з ULEAD з Європою / ULEAD with Europe. Привітали учасників: заступниця голови ГО Центр Інноваційної Освіти «Про.Світ» з питань моніторингу і оцінки Тетяна Луговська і тренерка проєкту, депутатка, директорка КУ «ЦЕНТР ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ» КОРОСТЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ Тетяна Кераселідзе.

21:35 25.09.2023

День позашкільника «Крокуємо разом до Перемоги!»

Сквирський центр дитячої та юнацької творчості розпочинає новий навчальний рік зі свята Дня позашкільника під гаслом «Крокуємо разом до Перемоги!». У теплий сонячний день 18 вересня 2023 року педагоги Центру творчості запросили вихованців до прекрасної дитячої країни мрій, де кожен відчує себе талановитим та неповторним! Святковий настрій глядачам дарували Агнеса Петросян та Карина Літвінко, вихованки гуртка «Юні ведучі», Софія Хижняк, Олександр Архипенко, Аліна Баранець, Катерина Чумак, Любов Ковальчук вихованці вокальної студії «Сузір’я» та зразковий хореографічний колектив «Сквиряночка». На всіх чекали цікаві майстер-класи та ігрова програма. Під час заходу діяла виставка робіт вихованців гуртків Центру творчості «Мистецтво задля Перемоги», які будуть передані волонтерам, для участі у благодійному ярмарку. Тримаємо разом освітянський фронт та крокуємо до Перемоги!

22:50 19.09.2023

Збірна Київщини — срібний призер у Командному чемпіонаті України з легкої атлетики

З 15 по 17 вересня 2023 року в місті Івано-Франківськ вихованці Сквирської ДЮСШ з легкої атлетики на чолі з тренером-викладачем Оленою Фартушною змагалися на Командному чемпіонаті України з легкої атлетики серед ДЮСШ та СДЮШОР, юнаків та дівчат 2008 р.н. та молодше.

22:47 19.09.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень