A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Я люблю Україну!

21 вересня в усьому світі відзначають День миру. Для когось мирне життя - це буденність, а для українців - це мрія. Ми щодня змушені виборювати право жити під мирним небом.

20:18 26.09.2023

Екологічний проєкт "Зелений пакет"

З метою підвищення екологічної грамотності школярів, у 4-Б класі Сквирського академічного ліцею №3, класним керівником Р. П.Ткачук проведено екологічний проєкт "Зелений пакет". Діти з цікавістю слухали, відповідали і самостійно працювали над створенням міні - проєкту "Природу бережіть".

20:13 26.09.2023

Мрію не зруйнувати!

25 вересня - Всесвітній день мрії! Людина без мрії – як птах без крил. В кожного з нас є мрії. Та, найголовніша, єдина для всіх: щоб нашою перемогою над загарбниками завершилась війна, настав мир і ми могли будувати плани на найближче майбутнє. А ще – щоб у наших діток було щасливе, сонячне і радісне дитинство, де є місце різноманітним іграм, веселому сміху і найяскравішим мріям.

20:10 26.09.2023

Перше місце у Відкритій першості КОДЮСШ з легкої атлетики

23 вересня 2023 року в місті Біла Церква вихованці Сквирської ДЮСШ з легкої атлетики на чолі з тренером-викладачем Оленою Фартушною взяли участь у проведенні відкритої першості КОДЮСШ з легкої атлетики/багатоборство/ серед юнаків та дівчат 2010 р.н. та молодші пам'яті тренера Анцибора А.К.

14:16 26.09.2023

Миру тобі, Україно!

Лідери учнівського самоврядування Пустоварівської гімназії підготували відеозвіт проведених заходів до Дня миру

14:10 26.09.2023

Акція «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

До 7-ї Державної пожежної-рятувальної частини м. Сквира завітала команда  юних рятувальників Сквирського академічного ліцею інформаційних технологій «Перспектива». Дітям показали техніку, обладнання та спорядження, за допомогою, яких проводиться ліквідація надзвичайних ситуацій. Школярі мали  можливість сфотографуватись біля пожежного автомобілю, посидіти у ньому, приміряти спеціальних одяг рятувальників та загасити умовну пожежу. За спільно проведений час пролунало багато корисної інформації, у тому числі згадали і про дії у випадку повітряної тривоги та обстрілів, не забули наголосити на правилах поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Зустріч учнів із рятувальниками подарувала їм позитивні емоції та незабутні враження, а також знання, які обов’язково допоможуть у майбутньому уникати небезпечних ситуацій.

11:01 26.09.2023

День партизанської слави

Щорічно, 22 вересня, в Україні відзначається день партизанської слави.З учнями 8-Б класу Сквирського академічного ліцею була проведена година спілкування,під час якої восьмикласники ділилися інформацією про минуле нашої держави,зокрема,про події війни 1939-1945р.р.,про героїчні подвги наших українців.Не обійшли увагою і сьогодення,адже в час,коли Україна відстоює свою свободу, незалежнісь , з'являються нові герої сучасності.

10:57 26.09.2023

Діти за мир у всьому світі!

З нагоди Міжнародного дня миру, який традиційно відзначають в Україні та в усьому світі 21 вересня, у Сквирському академічному ліцеї №3 було проведено загальношкільну лінійку "Діти за мир у всьому світі".

10:54 26.09.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень