A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Інструктивно-методична нарада "Психологічна підтримка учасників освітнього процесу в умовах війни"

08 вересня 2023 року відбулася інструктивно-методична нарада практичних психологів та соціальних педагогів на тему "Психологічна підтримка учасників освітнього процесу в умовах війни".

11:02 11.09.2023

Загальношкільний забіг до Дня пам'яті загиблих захисників України

7 вересня 2023 року козачата рою "Хоробрі серця" та джури роїв "Соколята" та "Варта" Горобіївського НВК ініціювали загальношкільний забіг "Шаную воїнів, біжу за героїв України" та стали активними учасниками забігу. Таким чином, учні 1, 2-4 та 5-11 класів, а також джури доєдналися до патріотичного забігу в пам'ять про загиблих воїнів, який традиційно щорічно відбувається для вшанування пам'яті полеглих воїнів. Забіг проводився з метою формування національно-патріотичної свідомості громадян України та є можливістю пробігти за тих, хто загинув, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, подякувати та підтримати близьких наших Героїв, об'єднання ветеранів та діючих військовослужбовців сектору безпеки та оборони України, волонтерів, молодь та свідомих громадян навколо цінностей української державності, незалежності, вшанування пам'яті ГЕРОЇВ УКРАЇНИ! Дякуємо нашим захисникам і захисницям. Пам'ятаємо! Шануємо!

22:21 08.09.2023

День пам'яті жертв фашизму

У другу неділю вересня Україна разом з усім світом традиційно вшановує пам'ять жертв фашизму. 08 вересня, напередодні Міжнародного дня пам'яті жертв фашизму, у 8 класі ліцею "Перспектива" пройшов тематичний захід на тему “Внесок України у боротьбу проти фашизму” під час якого учні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання, а у актовій залі закладу діти оформили інформаційну дошку.

22:17 08.09.2023

Правила дорожнього руху

Інспектори сектору ювенальної превенції завітали до Буківського НВК, де провели виховні бесіди для дітей різної вікової категорії на тему " Правила поведінки в школі" та "Правила дорожнього руху". Діти закріпили, доповнили свої знання та отримали задоволення від співбесіди.

22:16 08.09.2023

Акція «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

До 7-ї Державної пожежної-рятувальної частини м. Сквира завітали учні другого класу Сквирського академічного ліцею інформаційних технологій        « Перспектива ». Дітям показали техніку, обладнання та спорядження, за допомогою, яких проводиться ліквідація надзвичайних ситуацій. Школярі мали  можливість сфотографуватись біля пожежного автомобілю і посидіти у ньому. За спільно проведений час пролунало багато корисної інформації, у тому числі згадали і про дії у випадку повітряної тривоги та обстрілів. А також не забули наголосити на правилах поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Під час заходу дітлахи і ставили питання рятувальникам. Зустріч дітей із рятувальниками подарувала їм позитивні емоції та незабутні враження, а також знання, які обов’язково допоможуть у майбутньому уникати небезпечних ситуацій.

22:12 08.09.2023

Міжнародний дистанційний двотуровий фестиваль-конкурс «Діти України – дітям Туреччини»

Підведено підсумки Міжнародного дистанційного двотурового фестивалю-конкурсу «Діти України – дітям Туреччини», який проходив у місті Мармарис (Туреччина). Вихованці вокальної студії «Сузір’я» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості (керівник Людмила Корзун) взяли участь у фестивалі-конкурсі та здобули такі результати: у номінації «Естрадний вокал» І місце отримала Валерія Юрченко, ІІ місце – Аліса Гальчинська, Марія Поштарук, Дар’я Іванець, Тимофій Вдовиченко; у номінації «Народний вокал» Гран-прі виборола Аліна Сотніченко.

22:03 08.09.2023

Акція «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

Сьогодні працівниками Білоцерківського РУ в рамках Всеукраїнської акції «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» зі здобувачами освіти Сквирського академічного ліцею інформаційних технологій «Перспектива» провели бесіди на важливі безпекові теми. Основна увага акцентується на безпечній поведінці вдома під час вихідних та дистанційного навчання. Учням нагадали основні правила поведінки в умовах небезпеки та наголосили на дотриманні правил поведінки під час звучання сигналів тривоги, бути обережними під час виявлення застарілих та сучасних вибухонебезпечних предметів,  та як залишити оселю у разі надзвичайної події.

22:00 08.09.2023

Віват, досліднику, віват!

5 вересня 2023 року обласний МАН-івент «Віват, досліднику, віват!» зібрав в ошатній залі Комунального закладу Київської обласної ради «Мала академія наук учнівської молоді» майже сто юних дослідників-інтелектуалів, надзвичайно творчих, допитливих і успішних. Серед них переможці ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, всеукраїнських конкурсів «Олімпіада геніїв України» «GENIUS OLYMPIAD UKRAINE 2023», молодіжних науково-технічних проєктів «Inventor UA», «Еко-Техно Україна», «МАН-Юніор Дослідник», XVI Міжнародного конкурсу з українознавства та ще багатьох інтелектуальних змагань, у яких проявили себе манівці Київщини.

21:50 08.09.2023

Міжнародний день благодійності

5 вересня відзначають Міжнародний день благодійності. Його встановили резолюцією Генасамблеї ООН 2013 року. Таким чином наголошують на важливості благодійництва та волонтерської діяльності. Благодійність єднає людей та сприяє створенню сталого суспільства.

21:46 08.09.2023

Тиждень знань безпеки життєдіяльності

04 вересня 2023 року у ліцеї "Перспектива" розпочався Тиждень знань безпеки життєдіяльності. Після загальношкільного уроку безпеки учні, вчителі та працівники закладу провели тренувальну евакуацію із приміщення школи.

21:44 08.09.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень