A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Олімпійський тиждень

Усім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією Буківського НВК стало проведення Олімпійського тижня до Дня фізкультури та спорту.

18:40 17.09.2023

Акція "Я люблю життя!"

11 вересня учні 5-11 класів Сквирського академічного ліцею №3 стали учасниками акції "Я люблю життя!", метою якої є профілактики суїцидальної поведінки та формування позитивного ставлення до життя. Ліцеїсти разом з класними керівниками, педагогом-організатором Криніцькою С. М., практичним психологом Хронюк І. Є. створювали малюнки, плакати, фотоколажі на дану тематику.

18:36 17.09.2023

Інструктивно-методична нарада «Щодо організації виховного процесу в закладах освіти у 2023/2024 навчальному році»

14 вересня 2023 року на базі Сквирського ЦПРПП відбулася інструктивно-методична нарада для заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів «Щодо організації виховного процесу в закладах освіти у 2023/2024 навчальному році».

18:32 17.09.2023

Навчання з надання першої домедичної допомоги

13 вересня 2023 року учні 8-х класів Сквирського академічного ліцею "Перспектива" пройшли навчання з надання першої домедичної допомоги. Учасники старанно відпрацювали алгоритм дій при надзвичайних ситуаціях, коли є постраждалі. Дякуємо інструктору організації Товариства Червоного Хреста України за отриманні знання.

18:19 17.09.2023

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ГРАМОТНОСТІ

У 1965 році на Всесвітній конференції міністрів освіти з викорінення неписьменності народилася ідея Міжнародного дня грамотності. Також на цьому форумі виникла концепція грамотності не як самоцілі, а як фактору розвитку. Наступного року ЮНЕСКО взяла на себе ініціативу і проголосила 8 вересня Міжнародним днем грамотності — з метою нагадати світові про важливість грамотності для окремих людей, громад і країн, а також про необхідність активізації зусиль зі створення більш грамотного суспільства. До цього свята міжнародні організації та уряди держав присвячують інформаційні кампанії з метою поширення грамотності, а також проводять дискусійні форуми для розробки найкращих стратегій боротьби з неписемністю. Також традиційно проходять благодійні акції зі збору коштів, які спрямовуються на відкриття навчальних закладів у бідних країнах.

18:15 17.09.2023

Освітня сесія для керівників закладів освіти «Сквирщина: розвиток освіти у воєнний час та після перемоги»

13 вересня 2023 року в актовій залі Сквирського Центру творчості відбулася освітня сесія для керівників закладів освіти «Сквирщина: розвиток освіти у воєнний час та після перемоги», яку провела Світлана РИЧЕНКО, начальниця відділу освіти Сквирської міської ради.

17:59 17.09.2023

«Здоров'я кожної людини – це його багатство»

День фізичної культури і спорту — свято України. Відзначається щорічно у другу суботу вересня. До Дня фізичної культури та спорту уШамраївському НВК проведено цікаві естафети, під час яких діти позмагались у силі, спритності і просто відпочили.

08:47 12.09.2023

Олімпійський тиждень

Щоб навчити цінувати власне здоров’я,виховувати в школярів потребу в постійній руховій активності, зміцненні здоров’я, залучати до активних занять фізичною культурою та спортом в школі щороку традиційно проводиться Олімпійський тиждень. Не виключенням став і цей рік. 11 вересня 2023 року відбулося урочисте відкриття Олімпійського тижня у ліцеї "Перспктива", який триватиме з 11 по 15 вересня. На відкритті учні радісно зустріли Олімпійський вогонь та прапор, послухали план заходів та взяли участь у флешмобі.

08:44 12.09.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень