A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

День Миру в ліцеї

Міжнародний день миру встановлений резолюцією Генеральною Асамблеєю ООН від 30 листопада 1982 року і відзначається щорічно 21 вересня. З учнями Сквирського академічного ліцею проведено виховні години, ранкові зустрічі, бесіди , робота з малюнками на асфальті, аплікаціями.

23:24 25.09.2023

День Миру у ліцеї "Перспектива"

Від учнівського самоврядування Сквирського академічного ліцею "Перспектива" до Міжнародного дня миру. Фотофлешмоб "Хай буде мир на Україні".

23:18 25.09.2023

День миру

Відеоролик від вихованців Сквирського ЦДЮТ до Міжнародного дня миру.

23:16 25.09.2023

Вшанування пам’яті загиблих українських воїнів

21 вересня, у День миру, учні Сквирського академічного ліцею «Перспектива» поклали квіти на Алеї Сла­ви та вшанували пам’ять загиблих українських воїнів, які від­дали своє жит­тя за мирне та щасливе майбутнє України.

23:12 25.09.2023

"Одне бажання для всіх українців"

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним поняттям, це усвідомлене бажання усіх українців, адже за мирне небо над головою, за право жити у власній країні без втручання “сусідів” триває боротьба. А найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. МИР – це життя, щастя, чисте небо над головою! Учні 5 класу Буківського НВК також приєдналися довідзначення цього дня. Діти виготовили паперових голубів як символ миру та духовного розвитку нації, створили "Квітку миру" та провели цікаву гру під назвою "Десять кроків до миру". Учні 2 класу виготовили плакат "Одне бажання для всіх українців". Також до відзначення і заклику до Миру приєдналися вихованці дитячого садочка та учні 1 класу

23:04 25.09.2023

Активність «Віночок миру»

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина.

22:31 25.09.2023

«Квіточка до квіточки - знищимо тривоги!!!»

Національне свято - День миру в Україні відзначається в другій декаді вересня. Свято встановлено Указом Президента України в 2002 році. Святкування Дня миру проходить спільно з ініціативами організаторів Міжнародного дня миру ООН. Учні 3 класу Буківського НВК створили яскравий плакат, та перетворивши карту тривог на квітуче панно з побажаннями для України. Кожне наше бажання - крок до перемоги!!!

22:27 25.09.2023

Вікторина "Життя- це наш безцінний скарб"

14 вересня 2023 року  в рамках Тижня безпеки дорожнього руху у 6-В класі Сквирського академічного ліцею відбулася дорожня вікторина "Життя- це наш безцінний скарб"

22:25 25.09.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень