A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Мистецький вернісаж «Збережи довкілля!»

Дата: 25.09.2023 22:19
Кількість переглядів: 22

14 - 15 вересня 2023 року в 6-Б класі Сквирського академічного ліцею (класний керівник Гетьман І. В.) з метою формування екологічної культури учнів, усвідомлення себе, як частинки природи, відчуття відповідальності за неї як за національне багатство, залучення ліцеїстів до активної екологічної діяльності були проведені заходи до Міжнародного дня охорони (захисту) озонового шару.

Організували мистецький вернісаж «Збережи довкілля!». У малюнках учні відобразили своє бачення збереження планети.

Під час години екологічної просвіти «Здорове повітря – здорова планета!» діти дізнались, що таке озоновий шар і яке його значення для людства. Ознайомились з історією вивчення озону та причинами руйнування озонового шару, появи «озонових дірок». Активно обговорювали переглянуті відеоролики про захист озонового шару за допомогою скорочення (або припинення) виробництва і споживання деяких хімічних речовин, які його руйнують.

Творчо попрацювали над створенням колажу «Збережи небо: захисти себе, захисти озоновий шар». Діти зрозуміли, що довге та безпечне життя на планеті в руках кожного з нас. На хмаринках-стікерах, якими 6-Б-класники прикрасили створений колаж, закликають до відповідальності за охорону навколишнього середовища, культуру поведінки, дають власні поради «примножувати», «оберігати», «сортувати», «не забруднювати».



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень