A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

День Героїв у Кривошиїнському НВК

Щорічно 23 травня українці відзначають неофіційне свято - День Героїв України. Цього дня Україна вшановує пам'ять всіх героїв, які відстоювали її суверенітет і незалежність і просто зараз ведуть боротьбу проти російської армії за нашу свободу. Це горде і одночасно сумне свято - багато українських героїв розплатилися життям заради своєї країни. У цей день учні Кривошиїнського НВК вшанували пам'ять про загиблих Героїв і поклали квіти до пам' ятних знаків та могили Сергія Пекліна

12:00 25.05.2023

День Героїв України

День героїв України, який щорічно відзначається 23 травня, є неофіційним святом, коли Україна вшановує пам'ять всіх героїв, що боролися та борються за суверенітет і незалежність країни. Це свято одночасно горде й сумне, оскільки багато українських героїв заплатили життям за свою країну.

11:50 25.05.2023

Підведено підсумки Міжнародного екологічного конкурсу "Душа села"

Вітаємо Бжезовську Злату, вихованку гуртка "Рукотвори" (керівник Надія Равва) Сквирського центру дитячої та юнацької творчості, яка посіла ІІІ місце у Міжнародному екологічному конкурсі "Душа села" в номінації ("Душа села" - ручні вироби: прикраси або аксесуари)

11:48 25.05.2023

Акція «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

До 7-ї Державної пожежної-рятувальної частини м. Сквира завітали учні перших класів Сквирського академічного ліцею. Дітям показали техніку, обладнання та спорядження, за допомогою, яких проводиться ліквідація надзвичайних ситуацій. Школярі мали  можливість сфотографуватись біля пожежного автомобілю і посидіти у ньому. За спільно проведений час пролунало багато корисної інформації, у тому числі згадали і про дії у випадку повітряної тривоги та обстрілів. А також не забули наголосити на правилах поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Під час заходу дітлахи і ставили питання рятувальникам. Зустріч дітей із рятувальниками подарувала їм позитивні емоції та незабутні враження, а також знання, які обов’язково допоможуть у майбутньому уникати небезпечних ситуацій.

11:47 25.05.2023

Для дітей - правила дорожнього руху

Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В Шамраївському НВК проводився Тиждень безпеки дорожнього руху "Безпека на дорогах в умовах воєнного стану", метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

11:41 25.05.2023

Підведено підсумки Всеукраїнського літературного дитячо-юнацького фестивалю-конкурсу «Слово Нації»

З 10 квітня по 17 травня 2023 року у місті Хмельницькому Українським державним центром позашкільної освіти спільно з Хмельницьким палацом творчості дітей та юнацтва був проведений Всеукраїнський літературний дитячо-юнацький фестиваль-конкурс «Слово Нації» (дистанційний/онлайн формат).

09:29 23.05.2023

Міжнародний проєкт "Розуміючи мир" в ліцеї "Перспектива"

Ось і завершився п'ятий тиждень участі учнів 10 класу ліцею "Перспектива" у міжнародному проєкті "Розуміючи Мир". З 15.05 по 19.05.23 учні під час зустрічей ознайомились з назвою тижня "Ділись", обмінялись думками про те, що для кожного означає це поняття, як воно працює, що робить, як ним користуватись. Кожен із учнів мав змогу визначити та проаналізувати свою мрію, використовуючи п'ять кроків, щоб стати майстром-садівником:

10:33 22.05.2023

Наука в ім'я миру та розвитку

З нагоди Дня науки в Україні 19 травня 2023 року в актовій залі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості відбувся захід для учнів 7-10 класів, яких цікавить наукова, дослідницько-експериментальна, пошукова діяльність. «Наука в ім'я миру та розвитку».

10:29 22.05.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень