A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Останній дзвоник у Рудянській філії

31 тарвня 2023 року відбулося Свято Останнього дзвінка у Рудянській філії Шамраївського НВК. Радість і смуток, вдячність і тривога...Але завжди це свято - символ нових можливостей та майбутніх починань. Хай щастить вам, дорогі випускники!

13:32 01.06.2023

Квест "Прощавай, початкова школо!"

30 травня 2023 року  учні 4-А класу Сквирського академічного ліцею взяли участь у квесті "Прощавай, початкова школо!" Діти рухалися по станціях: «Україна – наша Батьківщина», "Годинник", «Секрети української мови», «Піраміда», «Бульбашки», «Речення», «Говоримо англійською правильно», «Міста України», «Факти про Україну». На кожній успішно справилисяі з завданнями, отримали підказку та шматочок пазлу. Складений пазл дав можливість команді отримати карту для пошуку подарунків з передбаченнями. Розіграли казку-експромт «Випускник», читали вірші, пригадували найцікавіші моменти навчання в початковій школі. Танцювальна географія для початківців, створення капсули часу додали радості, позитиву та незабутніх вражень.

13:20 01.06.2023

"Магістри буквенних наук"

«Магістри буквених наук» - звання, яке отримали першокласники ліцею «Перспектива", прощаючись із 1 класом під час останнього квесту. Малюки із задоволенням виготовили собі наголовники «Магістрів»,солодку нагороду в святковому дизайні, виконували ряд цікавих завдань від Неука –Буквоїда та дружно ласували смаколиками,які приготували їм батьки.

13:15 01.06.2023

Свято Останнього дзвоника

Завершився ще один, такий непростий, навчальний рік – і на святі Останнього дзвоника знову зібралася шкільна родина.

12:54 01.06.2023

Акція «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

До 7-ї Державної пожежної-рятувальної частини м. Сквира завітали учні Сквирського ЗЗСО №3 імені П.Тисьменецького. Дітям показали техніку, обладнання та спорядження, за допомогою, яких проводиться ліквідація надзвичайних ситуацій. Школярі мали  можливість сфотографуватись біля пожежного автомобілю і посидіти у ньому. За спільно проведений час пролунало багато корисної інформації, у тому числі згадали і про дії у випадку повітряної тривоги та обстрілів. А також не забули наголосити на правилах поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Під час заходу дітлахи і ставили питання рятувальникам. Зустріч дітей із рятувальниками подарувала їм позитивні емоції та незабутні враження, а також знання, які обов’язково допоможуть у майбутньому уникати небезпечних ситуацій.

12:41 01.06.2023

Етап «Вища ліга» учнівської ліги «Здорова Україна»

30 травня 2023 року в Білоцерківському районі стартував фінальний, четвертий етап – «Вища ліга» в рамках пілотного обласного фізкультурно-оздоровчому проекту «Учнівська ліга «Здорова Україна». Приймав у Білій Церкві стадіон «Трудові резерви».

14:09 30.05.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень