A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

#ЯПОСВІТУІДУВВИШИВАНЦІ

Участь у обласному мистецько-просвітницькому проєкті з національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді «Я по світу іду в вишиванці».

10:20 22.05.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху в Дулицькому НВК

У рамках Тижня безпеки дорожнього руху з 15 травня по 20 травня в Дулицькому НВК було проведено учителями початкових класів Красножон Л.С., Ліснічук А.М. та вихователем дошкільної групи Олійник Л.І. бесіду "Правила дорожнього руху під час воєнного стану" та класну годину "Безпека на дорозі для найменших".

10:05 22.05.2023

Презентація електронної платформи "МРІЯ"

19 травня 2023 року Департамент кіберполіції спільно з партнерами презентував учням 7-11 класів закладів освіти громади електронну платформу «МРІЯ», яка створена для об’єднання проєктів, реалізованих у синергії Кіберполіції України та волонтерів. Основною метою проєкту є протидія пропаганді російської федерації та фейковим проросійським ресурсам у мережі Інтернет.

17:07 19.05.2023

Міжнародний проєкт "Розуміючи мир" у Шамраївському НВК

Ось і добіг кінця 5 тиждень "Ділись" міжнародного двомовного проєкту "Розуміючи МИР" від ГО "Ми відстоюємо майбутнє". Протягом п'ятого тижня учні 5 класу Шамраївського НВК разом із практичним психологом Севериненко Т.І. працювали над вправами тижня та повторювали завдання, які виконували на попередніх тижнях проєкту.

17:03 19.05.2023

Міжнародний проєкт "Розуміючи мир" в Шамраївському НВК

Після п’яти тижнів активної участі в проекті "Розуміючи МИР", ми поглибилися в світ цінностей, усвідомили важливість наших виборів та відчуваємо відповідальність за них. Учні 4 класу Шамраївського НВК разом із заступником директора з навчально-виховної роботи Ліщенко-Гребінник А.О. зробили крок до того, щоб зрозуміти, як різні аспекти нашого життя пов’язані із садом.

16:56 19.05.2023

Вишиванка єднає українців

Педагоги, батьки та вихованці Сквирського ЗДО №6 «Ромашка» взяли участь у відзначенні Всеукраїнського дня вишиванки. Адже вишиванка – це символ приналежності до української культури, збереження споконвічних традицій  та єдності багатьох поколінь.

16:53 19.05.2023

ВИШИВАНКА - СИМВОЛ БАТЬКІВЩИНИ

Всесвітній день вишиванки відзначають щорічно в третій четвер травня. У цей день всі українці одягають вишиті сорочки та сукні, бо вишиванки є символом єднання, солідарності і підтримки. З великою радістю 18 травня 2023 року долучилися до цього свята всі вихованці та працівники Сквирського ЗДО №1 «Світанок». Серце переповнялося радістю та гордістю за наших маленьких україночок та українців, коли весь садок замайорів різномаїттям кольорових вишиванок.

16:48 19.05.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень