A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Свято Останнього дзвоника у Шамраївському НВК

Останній дзвоник... Ось і завершився навчальний 2022-2023 рік. Для всіх він був тяжким. Але сьогоднішні події в Україні навчили нас бути сміливими, терплячими, цінувати спілкування з рідними та близькими, а головне - любити і берегти свою Батьківщину, та відчувати гордість за те, що ми - українці. Дякуємо нашим славним Збройним Силам України за можливість сьогодні бути разом.

13:00 03.06.2023

День Захисту дітей в Дулицькому НВК

01 червня 2023 року в Дулицькому НВК було проведено квест до Дня захисту дітей. Вчителі провели цікаві конкурси, в яких діти приймали участь, а саме:

12:56 03.06.2023

Інструктажі з персоналом закладів освіти Сквирщини

Рятувальники Білоцерківського районного управління провели інструктажі з персоналом закладів освіти Сквирщини щодо дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки, дій у випадку сигналу «Повітряна тривога».

12:24 03.06.2023

Акція «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

До 7-ї Державної пожежної-рятувальної частини м. Сквира завітали учні молодших класів Сквирського академічного ліцею №2. Дітям показали техніку, обладнання та спорядження, за допомогою, яких проводиться ліквідація надзвичайних ситуацій. Школярі мали  можливість сфотографуватись біля пожежного автомобілю і посидіти у ньому. За спільно проведений час пролунало багато корисної інформації. Під час бесіди рятувальники акцентували на безпечній поведінці вдома під час канікул, вихідних, про правила поведінки під час сигналу «Повітряна тривога» та обстрілів. А також не забули наголосити на правилах поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Під час заходу дітлахи і ставили питання рятувальникам. Зустріч дітей із рятувальниками подарувала їм позитивні емоції та незабутні враження, а також знання, які обов’язково допоможуть у майбутньому уникати небезпечних ситуацій.

12:00 03.06.2023

Табір "Мрія" на базі Буківського НВК

Літо - це чудова пора року. У нас є прекрасна нагода відчути і побачити його. Допоможе нам у цьому табір "Мрія" Буківського НВК, який урочисто відкрили сьогодні. На відкритті табору всім було весело і радісно. Діти мали змогу поринути в казку і разом із героями порадіти літу.

14:43 01.06.2023

Діти хочуть миру!

01 червня 2023 року у Сквирському ЗДО №6 «Ромашка» відбулися заходи з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей.

14:27 01.06.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень