A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

День вишиванки в Оріховецькому НВК

Українські традиції - одні з найкрасивіших у світі. І в День вишиванки, здобувачі освіти Оріховецького НВК хотіли показати які вони чарівні у наших вишиванках.Нехай бачить весь світ, які прекрасні ми та наша Україна!

15:38 19.05.2023

Безпека на дорогах в умовах воєнного стану

З 15 по 19 травня 2023 року в Шамраївському НВК проводився Тиждень безпеки дорожнього руху "Безпека на дорогах в умовах воєнного стану", метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

15:26 19.05.2023

Майстер-клас із надання першої долікарської допомоги

18 травня 2023 року учні 11 класу Шамраївського НВК разом із учителем Захисту України Коронівським Д.О. відвідали майстер-клас із надання першої долікарської допомоги на базі Сквирської організації Червоного Хреста України відповідно до виконання програми предмету "Захист України".

14:21 19.05.2023

Тематичний день з безпеки дорожнього руху

18 травня 2023 року першокласники ліцею « Перспектива» провели пізнавальний та цікавий єдиний тематичний день з безпеки дорожнього руху. Переглянули відео « Безпечна дорога додому», пограли у веселу музичну гру «Світлофор», за мнемотаблицями вивчили правила поводження на вулицях міста, виконали практичні завдання по картках, сконструювали з кубиків ЛЕГО композицію «Наше безпечне місто», ознайомилися з дорожніми знаками та практично відтворили правильне дотримання правил переходу вилиці у небезпечних ділянках шляху. Виготовили поробки « Моя безпечна прогулянка містом».

14:17 19.05.2023

Шамраївський НВК доглядає горіховий сад пам'яті Глущенка Бодана

13 квітня 2023 року біля Шамраївського НВК було посаджено горіховий сад у пам'ять про загиблого воїна Глущенка Богдана Олександровича - учасника бойових дій, морського піхотинця 36-ої окремої бригади, захисника Маріуполя. До цієї справи долучилися небайдужі люди, які доклали зусилля, щоб дерева були посаджені, а сад облагороджений. Дякуємо:

14:01 19.05.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень