A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Тиждень безпеки дорожнього руху

18 травня 2023 року у Сквирському НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.N5-ЗДО" відбулася зустріч учнів 1-5 класів із працівниками сектору ювенальної превенції Білоцерківського РУП ГУНП Київської області, яку організувала заступник з навчально-виховної роботи Гайдучок О.О. Працівники поліції нагадали дітям про правила дорожнього руху, правила поведінки по дорозі до школи та додому, про поведінку у громадському транспорті. Гості провели для дітей вікторину. Переможці, сівши за кермо  автомобіля гостей, мали змогу відчути себе поліцейськими. Дякуємо Кононській І.М., Колосову В.О., Толяровському Д.І.  за  співпрацю  у вихованні дітей.

14:27 18.05.2023

#ЯПОСВІТУІДУВВИШИВАНЦІ

Участь у обласному мистецько-просвітницькому проєкті з національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді «Я по світу іду в вишиванці». Види контенту: фотоматеріали. Категорія контенту: «Вишиванка у моїй родині» (фотоматеріали оригінальних індивідуальних та колективних світлин родини). «А я іду по світу в вишиванці. Я – українка! І горжуся цим!» Гриша Аріанна, 11 років, вихованка гуртка «Юні ведучі» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості, керівник Лариса Гітченко.

12:16 18.05.2023

#ЯПОСВІТУІДУВВИШИВАНЦІ

Участь у обласному мистецько-просвітницькому проєкті з національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді «Я по світу іду в вишиванці». Види контенту: фотоматеріали. Категорія контенту: «Вишиванка, моя вишиванка» (родинні обереги та реліквії: старовинні та сучасні зразки народної вишивки у вишиванках, рушниках, скатертинах та у речах домашнього вжитку тощо); «Вишиванка моєї прапрабабусі – родинний оберіг» Гальчинська Аліса, 8 років, вихованка вокальної студії «Сузір’я» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості, керівник Людмила Корзун.

12:05 18.05.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху

З 15 по 21 травня 2023 року в Сквирському ЗЗСО №3 проходить Тиждень безпеки дорожнього руху в рамках Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху. Протягом тижня діти мають можливість якомога більше поглибити свої знання про правила дорожнього руху:

11:59 18.05.2023

#ТижденьБезпекиНаДорогах

17 травня 2023 року учні 4-А класу Сквирського академічного ліцею брали участь в активностях, пов'язаних з безпекою дорожнього руху. Провели годину спілкування "Безпека на дорозі - безпека життя". Під час заходу відбувся турнір знавців правил дорожнього руху, складали розповіді за сюжетними малюнками, грали в ігри "Так чи ні", "Шифрувальник".

11:57 18.05.2023

#ТижденьБезпекиНаДорогах

З 15 по 21 травня 2023 року проходить тиждень безпеки дорожнього руху. Учні 4-Б класу Сквирського академічного ліцею провели годину спілкування "Твій друг - дорожній рух". Під час заходу переглянули відео, провели гру "Безпечно. Небезпечно", вікторину з елементами гри "Безпечна дорога від дому до школи". Також провели конкурс на кращого знавця правил дорожнього руху. Переможці були нагороджені грамотами.

15:24 17.05.2023

Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху

17 травня 2023 року у Кривошиїнському НВК з метою залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях селв, у транспорті, попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму  пройшов Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху із загальною темою “Безпека на дорогах в умовах воєнного стану”.

15:12 17.05.2023

Підведено підсумки І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)- «Джура-Сокіл» (діти 11-14 років)

З метою національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді на засадах козацько-лицарських традицій, формування в неї активної громадянської позиції та готовності до захисту України 13.05.2023 на базі Сквирського академічного ліцею №2 проведено І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)» – «Джура-Сокіл» (діти 11-14 років).

14:36 17.05.2023

#ЯПОСВІТУІДУВВИШИВАНЦІ

Участь у обласному мистецько-просвітницькому проєкті з національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді «Я по світу іду в вишиванці». Види контенту: фотоматеріали. Категорія контенту: «Вишиванка у моїй родині» (фотоматеріали оригінальних індивідуальних та колективних світлин родини). «Вишиванка – символ Батьківщини, Дзеркало народної душі..» Бойко Анастасія, 13 років, вихованка вокальної студії «Сузір’я» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості, керівник Людмила Корзун.

09:03 17.05.2023

#ЯПОСВІТУІДУВВИШИВАНЦІ

Участь у обласному мистецько-просвітницькому проєкті з національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді «Я по світу іду в вишиванці». Види контенту: фотоматеріали. Категорія контенту: «Вишиванка у моїй родині» (фотоматеріали оригінальних індивідуальних та колективних світлин родини). «Синові сорочку вишивала мати, щоби оберегом у житті була…» Ковмір Антон, 7 років, вихованець гуртка «Образотворче мистецтво» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості, керівник Марина Нешпор.

09:00 17.05.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень