A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Тиждень безпеки дорожнього руху

19 травня 2023 року в рамках Тижня безпеки дорожнього руху учні 6 класу Горобіївського НВК взяли участь у турнірі знавців правил дорожнього руху. "Безпека на дорозі - безпека життя". Переглянули та обговорили презентацію "Безпека дорожнього руху".

13:26 19.05.2023

#ТижденьБезпекиНаДорогах

До щорічного тижня безпеки дорожнього руху учні 2-Б класу Сквирського академічного ліцею переглянули відео "Зай і Чик на дорозі". Після обговорення створили "кадри" власного фільму. Другокласники відгадували загадки, читали вірші про правила поведінки на дорозі. Діти зробили висновки, що прослухати правила - цього мало, їх треба ще й знати та дотримуватися.

13:08 19.05.2023

#ЯПОСВІТУІДУВВИШИВАНЦІ

Участь у обласному мистецько-просвітницькому проєкті з національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді «Я по світу іду в вишиванці». Види контенту: фотоматеріали. Категорія контенту: «Вишиванка у моїй родині» (фотоматеріали оригінальних індивідуальних та колективних світлин родини). «Розквітли вишиванки кольорами, Орнаментами душі зігріва…». Колектив Сквирського центру дитячої та юнацької творчості.

12:56 19.05.2023

День відкритих дверей для абітурієнтів НУБіП України

17 травня 2023 року в с. Пустоварівка відбувся день відкритих дверей Національного університету біоресурсів і природокористування України. На захід завітали старшокласники та старшокланиці Сквирщини, які мали нагоду переконатися, що НУБіП - один із найкращих навчальних закладів освіти, науки і культури в Україні.

12:44 19.05.2023

День вишиванки

Учні Антонівського НВК вітають з Днем вишиванки та зі святом матері.

12:40 19.05.2023

"Цвіте красою вишиванка" у Кривошиїнському НВК

Цікаво і святково пройшов День вишиванки у Кривошиїнському НВК. Особливе значення День вишиванки має під час повномасштабної війни Росії проти України. Одягнена вишиванка 18 травня стала символом незламності українського духу, заявою на весь світ про те, що українці – вільний народ. День вишиванки – подія, яка покликана зберегти українські традиції, передати їх наступному поколінню.

12:30 19.05.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху

"Дорожньо-транспортний травматизм є основною причиною смерті серед молодих людей віком від 15 до 29 років. Щороку в усьому світі внаслідок ДТП щодня гине 3 тис. осіб і близько 100 тис. отримує серйозні травми. В Україні ця статистика також є сумною... Тому в цьому році нам би хотілося, що цей Тиждень безпеки пройшов під гаслом того, що ми всі можемо зробити, щоб побороти, знизити травматизм та смертність унаслідок ДТП", - говорять представники дорожньої поліції

12:08 19.05.2023

Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху

В межах тижня безпеки дорожнього руху в Рудянській філії Шамраївського НВК організували й провели заходи, спрямовані на запобігання дитячого дорожньо-транспортного травматизму:

15:23 18.05.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень