A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Кольоровий тиждень вдячності ЗСУ

Дата: 18.10.2023 01:45
Кількість переглядів: 124

У Сквирському академічному ліцеї Кольоровий тиждень вдячності ЗСУ розпочався для учнів початкових класів із чорного дня. Чорний колір – колір рідної землі, колір у вишиванці-оберегу, колір смутку від втрати Героїв, які віддали своє життя за Україну. День розпочався із перегляду презентації про українське козацтво, яку підготували та провели джурівці. На ранкових зустрічах діти з’ясували, що чорний колір асоціюється із болем, журбою, втратою, війною. Під час хвилини мовчання віддали шану Героям ЗСУ, які стали ангелами, щоб ми мали мирну вільну країну.

Протягом дня у класах проводилися різні активності: учні створювали газету «Ми - майбутнє України»; виготовляли вишиванки-обереги для наших захисників, щоб їх не вражала ніяка зла сила; створювали карту пам’яті України та колаж пам’яті із квітів соняшника, які є традиційним символом пам’яті про загиблих воїнів. Із маленьких сердечок зі словами вдячності нашим захисникам та захисницям, діти склали макет «Серце вдячності», який буде переданий воїнам на передову. Учні власноруч виготовляли фігурки ангелів в пам’ять про загиблих Героїв. Також вшанували пам’ять загиблих захисників, відвідавши Алею Слави.

Ми вдячні нашим відважним українським воїнам, які стали символом гідності, кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши своє життя. Саме їхні подвиги надихають сотні тисяч українців на боротьбу з російською агресією.

Віримо в ЗСУ! Віримо в Перемогу!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень