A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Інформаційні матеріали та презентація "Як говорити з дітьми про Голодомор?" від Українського інституту національної пам'яті

Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам'ять жертв Голодомору 1932-1933 років і масових штучних голодів 1921-1923 і 1946- 1947 років. У 2022 році День пам’яті жертв голодоморів в Україні – 26 листопада. Цього року Український інститут національної пам’яті підготував для освітян інформаційні матеріали та презентацію «Як говорити про Голодомор?».

11:37 30.11.2022

Всеукраїнський проект Flowers4School

Заклади освіти Сквирщини беруть участь у всеукраїнському проекті Flowers4Schoo, у рамках якого цибулини українським школам надають виробники квітів з Нідерландів.

10:33 28.11.2022

Вебінар «Проведення психологічних хвилинок для учнів різного віку під час онлайн навчання: рекомендації, практики, поради»

25 листопада 2022 року відбувся вебінар «Проведення психологічних хвилинок для учнів різного віку під час онлайн навчання: рекомендації, практики, поради» для педагогічних працівників та практичних психологів закладів освіти громади.

08:43 28.11.2022

День пам'яті жертв голодоморів

23 листопада 2022 року члени рою "Нащадки козаків" Дулицького НВК спільно з учителем історії Ковальчук А.Є. та сільським бібліотекарем Шаповал Н.П.вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих від голоду в 1932-1933 роках.

21:05 27.11.2022

Державна служба України з надзвичайних ситуацій інформує

У разі використання генераторів дотримуйтесь заходів безпеки! ⚡️Генератор можна використовувати тільки на відкритому повітрі. • Під час роботи він виділяє чадний газ, який є небезпечним для життя і взагалі не має потрапляти до приміщення. ⚡️Встановлюйте генератор так, щоби відстань до найближчої поверхні (стіни, вікна тощо) була не менше за 6 метрів. • Це важливо, тому що під час роботи він сильно нагрівається й предмети поблизу можуть спалахнути. ⚡️Заправляйте генератор на відкритому повітрі й тримайте паливо якомога далі (знову-таки через ризик пожежі). 🤝 UNICEF Ukraine

21:02 27.11.2022

Державна служба України з надзвичайних ситуацій інформує

Потурбуйтеся, щоб приготування їжі у разі відключення електроенергії було безпечним! При використанні газового пальника дотримуйтесь простих порад ДСНС України! ✔️Газовий туристичний пальник • Купуйте лише сертифіковану продукцію лише в ліцензованих точках продажу. • Неухильно дотримуйтеся інструкції виробника. Завжди перевіряйте цілісність балончика. Відсутність слідів витікання газу можна перевірити за допомогою мильного розчину. • Розрахований для використання на відкритому повітрі. Якщо пальник використовується у приміщенні, де живуть люди, там обов’язково має бути вентиляція. • Не допускайте потрапляння на балони сонячних променів та тримайте їх подалі від дії високих температур.

21:00 27.11.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень