A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Діана Зубрій переможниця міжнародного фестивалю-конкурсу в Італії

Діана Зубрій учениця 7 класу Горобіївського НВК є вихованкою Дитячої школи мистецтв, по класу синтезатор, викладач Петро Васильович Хронюк. Діана взяла участь у міжнародному фестивалі-конкурсі "STELLA FUTURA-онлайн" PRIMAVERA, який проходив в Італії і як лауреат конкурсу отримала диплом за І місце у номінації: інструментальний жанр. Щирі вітання і побажання нових досягнень та успіхів.

09:54 18.04.2023

Урок літератури у форматі психологічного тренінгу

На уроках української літератури учні 6 класу Самгородоцького НВК ознайомилися із пригодницькою повістю сучасної української письменниці Лесі Ворониної "Таємне товариство боягузів, або засіб від переляку √9". У творі, як і в наших улюблених казках, добро перемагає зло. Але цікаво те, що герої-переможці в повісті не відважні богатирі, а, як не дивно, боягузи.

09:52 18.04.2023

Година спілкування до Великодня «Писанка - символ воскресіння і оновлення, символ життя»

У 5-Б класі Сквирського академічного ліцею проведено годину спілкування до Великодня «Писанка - символ воскресіння і оновлення, символ життя». Класний керівник, Гетьман Ірина Володимирівна звернула увагу дітей на те, що для українців Великдень – особливе свято, коли слідують традиціям і вірять у диво. В нашого народу побутують чудові великодні звичаї та обряди, які передаються від покоління до покоління.

17:45 17.04.2023

Відкрита першість міста Сквира з боксу серед юнаків та дівчат

14 квітня 2023 року відбулася відкрита першість міста Сквира з боксу серед юнаків та дівчат. У змаганнях взяли участь 73 спортсмени 2005-2014 років народження з таких населених пунктів: м. Сквира (Київська область), м. Біла Церква (Київська область), м. Фастів (Київська область), м. Ржищів (Київська область), м. Іллінці (Вінницька область).

11:53 17.04.2023

Урок з протимінної безпеки

З метою підвищення рівня обізнаності населення щодо ризиків, пов’язаних із вибухонебезпечними предметами на території області продовжуємо залучати до вивчення азів протимінної безпеки якомога більше людей. Сьогодні працівниками Білоцерківського РУ  в класі безпеки для учнів Сквирського академічного ліцею проведено урок з протимінної безпеки.

08:33 17.04.2023

САДЖАНЦІ ВІД ШЕВЧЕНКОВОГО ДУБА В ПУСТОВАРІВЦІ

14 квітня 2023 року за сприяння Миколи Томенка з ініціативи директора ТОВ «Агрофірма «Колос» Леоніда Центила учні та учениці Пустоварівського НВК висадили «праправнуків» Шевченківського дуба в рамках Всеукраїнської акції Державної екологічної інспекції «Шевченко єднає Україну». Молоді дубки, про походження яких розповів Леонід Васильович, були висаджені на території шкільного «Саду Миру», який було закладено у 2017 році.

13:35 14.04.2023

«Великоднє диво» в Сквирському ЗДО №1 «Світанок»

Напередодні світлого свята Великодня у Сквирському ЗДО №1 «Світанок» вихователь Кекіль Є.О. та музичний керівник Мельникова Л.П.  провели тематичний захід «Великолнє диво».  Під час свята діти грали в народні ігри, співали пісні про свято, писанку, вербу, танцювали таночки, брали участь в інсценівках.

13:31 14.04.2023

#ВЕЛИКДЕНЬНАКИЇВЩИНІ2023

Участь у обласній родинній онлайн-етноакції «Дитинства пісня Великодня». Види контенту: відеоматеріали. Категорія контенту: вірш «Українська писанка». Пивовар Ірада, 8 років, вихованка гуртка «Юні ведучі» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості, керівник Лариса Гітченко.

13:28 14.04.2023

В шану герою нехай зеленіє горіховий сад...

13 квітня 2023 року учителі та учні 11 класу Шамраївського НВК висадили саджанці горіхів у пам'ять про загиблого воїна Глущенка Богдана Олександровича - учасника бойових дій, морського піхотинця 36-ої окремої бригади, захисника Маріуполя. Мама звернулася з проханням втілити одну із мрій юнака - посадити горіховий сад. Висаджено 26 саджанців, саме стільки прожив Богдан.

16:38 13.04.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень