A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Тяжкі дзвони Чорнобиля

Чорнобиль…Тепер це слово знає весь світ. Чорнобиль – це мука і трагедія, це подвиг і безсилля, це пам'ять, це наш нестерпний біль. Серед природних і техногенних катастроф, які сталися упродовж історії людства, Чорнобильська займає особливе місце. Вона засвідчує всемогутність і безсилля людини. Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля. Ця біда назавжди залишиться у пам’яті людей, як застереження того, що науково-технічний прогрес може приносити і гіркі плоди. Чорнобильська аварія - перший дзвінок у XXI століття. Нехай у цей день, День Національної скорботи, тяжкі дзвони Чорнобиля відгукнуться в думах кожного з нас співчуттям і милосердям.

23:40 27.04.2023

День пам'яті Чорнобильської катастрофи

26 квітня 2023 року у 8-А Сквирського академічного ліцею відбулася виховна година присвячена жалобі щодо аварії на Чорнобильській АЕС. 26 квітня – День національної жалоби. Аварія на Чорнобильській АЕС, що стала особистою трагедією для багатьох сімей не лише України, величезною екологічною катастрофою. Це біль від втрати рідних людей і домівок, спустошеної, понівеченої плодючої української землі і забруднених водойм, який об’єднав мільйони людей різних країн і національностей.

23:36 27.04.2023

День цивільного захисту в Горобіївському НВК

24 квітня 2023 року в Горобіївському НВК згідно плану роботи відбувся день цивільного захисту.Була проведена навчальна евакуація на випадок виникнення надзвичайної ситуації. Теоретична частина, на якій діти ознайомилися з правилами поведінки з вибухонебезпечними предметами, поведінкою в натовпі. Практична частина, на якій здобувачі освіти мали змогу повторити алгоритм надання першої долікарської допомоги, потренуватись у наданні першої долікарської допомоги, а також тренувалися користуватися вогнегасником, гасити пожежу.

23:28 27.04.2023

День пам'яті про Чорнобильську катастрофу

26 квітня, в Україні відзначають День пам'яті Чорнобильської трагедії. У цей день згадують найбільшу техногенну катастрофу та вшановують героїзм пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених та лікарів, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

23:26 27.04.2023

День Землі у Сквирському ЗЗСО №3

21 квітня 2023 року у Сквирському ЗЗСО №3 відбулися заходи присвячені Всесвітньому Дню Землі. Учениці 8-А класу із поглибленим вивченням біології Рожкова Аліна, Ющенко Анастасія, Оленчина Юлія, Хомич Тетяна, Ромашко Анастасія, Ходікова Діана (класний керівник Гузь Валентина Валеріївна) провели для учнів молодших класів цікавий екскурс у світ ЕКОЛОГІЇ. Учні 1–А класу (учитель Чернієнко Лариса Володимирівна), 1 – Б класу (учитель Задвірна Тетяна Юріївна), 2 – А (учитель Яківчук Світлана Леонідівна), 2–Б (учитель Матвієнко Інна Віталіївна), 3–Б класу (учитель Ткачук Раїса Петрівна) взяли активну участь у цікавих вікторинах на знання квітів внесених до Червоної Книги України та правил поводження у лісі, на водоймах щодо недопустимості їх забруднення.

17:04 27.04.2023

Вітаємо призерів фінального етапу Всеукраїнського юнацького фестивалю " В об'єктиві натураліста - 2023"

Вітаємо Бровченко Софію та Ткаченка Владислава, вихованців гуртка "Біологія рослин" Сквирського центру дитячої та юнацької творчості (керівник Олександра Гайдучок), які посіли ІІ місце у фінальному етапі Всеукраїнського юнацького фестивалю " В об'єктиві натураліста - 2023" в номінації "Краща анімація".

15:03 26.04.2023

Урок-застереження "Чорнобиль: забути чи пам'ятати?"

26 квітня 1986 року, сталася жахлива трагедія на благодатній землі українського Полісся...Чорнобильська біда не має строку давності...37 років ця невигойна рана ятрить українську землю...Час невблаганний...Спливають роки, сплітаючи у десятиліття,а чорний день Чорнобильської трагедії залишається величезним горем для нас, українців.

14:46 26.04.2023

Акція «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

До 7-ї Державної пожежної-рятувальної частини м. Сквира завітали учні Сквирського НВК "ЗЗСО №5- ЗДО". Дітям показали техніку, обладнання та спорядження, за допомогою, яких проводиться ліквідація надзвичайних ситуацій. Школярі мали  можливість сфотографуватись біля пожежного автомобілю і посидіти у ньому. За спільно проведений час пролунало багато корисної інформації, у тому числі згадали і про дії у випадку повітряної тривоги та обстрілів. А також не забули наголосити на правилах поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Під час заходу дітлахи і ставили питання рятувальникам. Зустріч дітей із рятувальниками подарувала їм позитивні емоції та незабутні враження, а також знання, які обов’язково допоможуть у майбутньому уникати небезпечних ситуацій.

13:27 26.04.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень