A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Допоможемо - переможемо!

Учнівський, батьківський, педагогічний колективи Пустоварівського НВК щиро бажають усім радісних звісток, Миру й добра, а нашим захисникам і захисницям -  якнайшвидшого повернення у рідні домівки!

21:25 07.04.2023

Підведено підсумки обласного фестивалю дитячих театрів моди «Феєрія моди»

Підведено підсумки обласного фестивалю дитячих театрів моди «Феєрія моди» у рамках обласного івент-кластера «ART-покоління Київщини». Цього року своє мистецтво продемонстрували 7 театрів моди закладів освіти Київщини.

21:09 07.04.2023

Всеукраїнський конкурс дослідницько-експериментальних робіт із природознавства «Юний дослідник»

04 квітня 2023 року КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» провів в онлайн форматі ІІ тур І (відбіркового) етапу Всеукраїнського конкурсу дослідницько-експериментальних робіт із природознавства «Юний дослідник»!

21:07 07.04.2023

П'ятикласники Пустоварівського НВК - учасники етапу "Ліга сміливих"

04 квітня 2023 року команда учнів 5-го класу Пустоварівського НВК взяла участь в етапі "Ліга сміливих" обласних спортивних ігор серед дітей "Учнівська ліга "Здорова Україна" на базі Шамраївського НВК.

20:59 07.04.2023

"Перша психологічна допомога. Як залишатися резилієнтним в сучасних умовах"

05 квітня 2023 року із педагогічними працівниками Сквирського академічного ліцею "Перспектива" був проведений психолого-педагогічний семінар "Перша психологічна допомога. Як залишатися резилієнтним в сучасних умовах". Під час заняття учасники ознайомилися з протоколом надання ППД під час переживання гострих стресових ситуацій , розглянули аптечку швидкої психологічної допомоги та розробили пам'ятку "Як дбати про себе та інших під час стресу".

20:50 07.04.2023

Практичне заняття для вчителів інклюзивних класів, які відповідальні за написання ІПР «Формування індивідуальної програми розвитку на дітей, які навчаються інклюзивно»

06 квітня 2023 року у Сквирському інклюзивно-ресурсному центрі відбулося практичне заняття для вчителів інклюзивних класів, які відповідальні за написання ІПР «Формування індивідуальної програми розвитку на дітей, які навчаються інклюзивно», яке провела Анна Маркова, директор ІРЦ

22:47 06.04.2023

Флешмоб "Дерево Перемоги"

У рамках проєкту Президента України Володимира Зеленського "Зелена країна" Центр творчості дітей та юнацтва Київщини" ініціює проведення обласного природоохоронного флешмобу з висадки дерев" Дерева перемоги" Учні Горобіївського НВК долучилися до флешмобу " Дерева перемоги".

22:38 06.04.2023

Обласна краєзнавча онлайн-конференція учнівської молоді «Київщина – мій заповітний край»

Відповідно до плану роботи департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації на 2022/2023 навчальний рік 6 квітня відбулася обласна краєзнавча онлайн-конференція учнівської молоді «Київщина – мій заповітний край», що проводиться щорічно з метою розвитку творчих інтересів учнівської молоді з різних напрямів краєзнавства, науково-дослідницької та природоохоронної роботи, виховання патріотичних почуттів і любові до України.

22:33 06.04.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень