A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Міжнародний проєкт "Розуміючи мир" в ліцеї "Перспектива"

19 квітня 2023 року в рамках міжнародного проєкту "Розуміючи Мир" учні 10 класу Сквирського ліцею "Перспектива" ознайомилися з формулою "Подія+Реакція=Результат" та вчилися її застосовувати при вирішенні негативних ситуацій.

11:16 21.04.2023

З НАРОДНОГО ДЖЕРЕЛА…

У великодні дні Центром творчості дітей та юнацтва Київщини було організовано обласну родинну онлайн-етноакцію «Дитинства пісня Великодня», яка вже втретє збирає більше тисячі учасників.

11:12 21.04.2023

Обласний фото-квест «Кольори моєї Землі» (в рамках Всеукраїнської природоохоронної акції «День Землі»)

Учні та вихованці закладів освіти Сквирщини долучилися до обласного фото-квесту "Кольори моєї Землі" (в рамках Всеукраїнської природоохоронної акції «День Землі»). День перший (19.04) – колір моєї Землі – БЛАКИТНИЙ

10:37 21.04.2023

Урок з протимінної безпеки

З метою підвищення рівня обізнаності населення щодо ризиків, пов’язаних із вибухонебезпечними предметами на території області продовжуємо залучати до вивчення азів протимінної безпеки якомога більше людей. 19 квітня 2023 року  працівниками Білоцерківського РУ  для учнів Рудянської філії Шамраївського НВК Сквирської міської ради проведено урок з протимінної безпеки.

10:33 21.04.2023

"Дерево Перемоги"

Рій «Клейноди» Кривошиїнського НВК приєдналися до обласного природоохоронного флешмобу з висадки дерев «Дерево Перемоги» приуроченому до Всесвітнього Дня Землі, у рамках проєкту Президента України Володимира Зеленського "Зелена країна".

12:17 19.04.2023

Учні ліцею "Перспектива" - учасники міжнародного проєкту "Розуміючи мир"

17 квітня 2023 року у Сквирському академічному ліцеї «Перспектива» стартував міжнародний проєкт «Розуміючи мир», який ініціювала громадська організація «Ми відстоюємо майбутнє». Учні 10 класу ознайомилися з метою та завданнями проєкту, робочим зошитом, а також з темою першого тижня «Культивуй МИР». Методом мозкового штурму діти висловлювали свої думки про те, як вони розуміють вислів «Культивування Миру» та намалювали асоціації пов’язані з миром.

08:17 19.04.2023

Урок з протимінної безпеки

З метою підвищення рівня обізнаності населення щодо ризиків, пов’язаних із вибухонебезпечними предметами на території області продовжуємо залучати до вивчення азів протимінної безпеки якомога більше людей. Сьогодні працівниками Білоцерківського РУ  з командою Руху юних рятувальників для учнів Сквирського академічного ліцею інформаційних технологій «Перспектива» проведено урок з протимінної безпеки.

15:52 18.04.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень