A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

САДЖАНЦІ ВІД ШЕВЧЕНКОВОГО ДУБА В ПУСТОВАРІВЦІ

Дата: 14.04.2023 13:35
Кількість переглядів: 29

14 квітня 2023 року за сприяння Миколи Томенка з ініціативи директора ТОВ «Агрофірма «Колос» Леоніда Центила учні та учениці Пустоварівського НВК висадили «праправнуків» Шевченківського дуба в рамках Всеукраїнської акції Державної екологічної інспекції «Шевченко єднає Україну». Молоді дубки, про походження яких розповів Леонід Васильович, були висаджені на території шкільного «Саду Миру», який було закладено у 2017 році.

Заслужений працівник сільського господарства України, доктор сільськогосподарських наук Леонід Васильович Центило  зацікавив дітей захоплюючою розповіддю про чорного горіха, одного з найбільш незвичайних і рідкісних представників виду горіхів. Саме цей вид горіха став основою «Саду Миру», створеного на території закладу за сприяння випускника школи  Леоніда Центила.  Цьогоріч горіхи-красені порадували дітлахів першими плодами. 

Як викладач престижного столичного навчального закладу Леонід Васильович провів конструктивну бесіду з учнями школи, запросивши їх на навчання до НУБІПу - Університету наук про життя.

Дуб є деревом життя, символом гордості, міці й сили українського народу. Хай сонце Перемоги та Миру зійде над  нашим садом та Україною!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень