A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Чемпіонат Київської області з легкої атлетики

13 травня 2023 року в місті Біла Церква команда вихованців Сквирської ДЮСШ з легкої атлетики на чолі з тренером-викладачем Оленою Фартушною змагалася в командному чемпіонаті Київської області з легкої атлетики серед спортсменів різних вікових груп.

00:30 16.05.2023

І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Джура-Сокіл» (діти 11-14 років) на Сквирщині

13 травня 2023 року відбувся І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Джура -Сокіл» (діти 11-14 років), учасниками якого стали 12 роїв закладів загальної середньої освіти Сквирської територіальної громади: «Нащадки козаків» Дулицького НВК, «Мудрі горностаї» Сквирського НВК, «Відважні» Шамраївського НВК, «Соколята» Самгородоцького НВК, «Хвацькі козачата» Оріховецького НВК, «Українські файні отамани» Буківського НВК, «Вісники волі» Сквирського академічного ліцею «Перспектива», «Нащадки козаків» Сквирського академічного ліцею №2, «Клейноди» Кривошиїнського НВК, «Варта» Горобіївського НВК, «Патріоти» Сквирського академічного ліцею, «Братчики» Пустоварівського НВК.

00:22 16.05.2023

Рятувальники Сквирщини взяли участь у проведенні І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» ( ДЖУРА)

13 травня 2023 року рятувальники Сквирщини взяли участь у проведенні І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» ( ДЖУРА) та провели роз’яснювально-пізнавальні бесіди з підростаючим поколінням. Школярі громади мали змогу на хвилинку стати рятувальниками – приміряли бойовий одяг та спорядження, посидіти за кермом пожежного автомобіля та провести гасіння умовної пожежі.

23:57 15.05.2023

Міжнародний проєкт "Розуміючи мир" в Сквирському ліцеї "Перспектива"

Ось і завершився четвертий тиждень участі учнів 10 класу у міжнародному проєкті "Розуміючи Мир". З 08.05 по 12.05.23 учні Сквирського ліцею "Перспектива" під час роботи з метафорами вчилися фокусувати свою увагу та розкривати себе.

23:53 15.05.2023

Міжнародний проєкт "Розуміючи мир" в Шамраївському НВК

Ось і промайнув ще один тиждень міжнародного двомовного поєкту «Розуміючи мир» від ГО « Ми відстоюємо майбутнє ». Учні 5 класу Шамраївського НВК разом із практичним психологом Севериненко Т.І. працювали за принципом « Запитуй – Дій- Уявляй». Протягом четвертого тижня «Плекай» учні аналізували, які найважливіші навички вони мають вирощувати, плекати та розвивати у своєму внутрішньому саду. Обговорювали бачення майбутнього України, ділилися своїми планами, намірами, цінностями та навичками, які можна застосовувати.

23:47 15.05.2023

Міжнародний проєкт "Розуміючи мир" в Шамраївському НВК

Ось і промайнув четвертий тиждень «Плекай» участі в проєкті «Розуміючи мир». Учні 4 класу Шамраївського НВК разом із заступником директора з навчально-виховної роботи Ліщенко-Гребінник А.О. розпочали тиждень з перевірки розуміння дітьми значення слів: плекання, плекати. Плекання – означає приділяти нашу увагу і надану поживну цінність. Плекати – означає приділяти нашу увагу, надавати заохочення та підтримку для чогось, що діє навмисно. Наш вибір стає зрозумілим, тому ми навчимося діяти обережно й уважно, підтримуючи, що цінуємо. Учні складали асоціативний кущ до слова «плекати».

23:44 15.05.2023

З нагоди Дня матері

12 травня 2023 року вихователі середніх-старших груп Сквирського ЗДО №6 «Ромашка» провели для своїх вихованців тематичні заняття «Рідна матінко моя», майстер-класи «Листівка для мами».

23:32 15.05.2023

Подарунок мамі

День матері – це день, коли ми можемо подякувати нашим мамам за усе те добре, що вони для нас зробили, за їх самопожертву та любов. Цьогоріч його відзначають 14 травня.

23:27 15.05.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень