A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Чемпіонат України з легкої атлетики

З 10 по 13 червня 2023 року в місті Кропивницький (Кіровоградська обл.) команда вихованців Сквирської ДЮСШ з легкої атлетики: Волотівська Валерія, Сідлецька Марина, Запальська Діана та Назаренко Софія, на чолі з тренером-викладачем Оленою Фартушною змагалася на Чемпіонаті України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2008-2009 р.н.

20:06 19.06.2023

День української пісні

13 червня 2023 року у Сквирському центрі дитячої та юнацької творчості відбувся День української пісні. Під час заходу відбувся концерт вихованців вокального гуртка, також діти мали змогу поспівати улюблені пісні в караоке.

00:47 14.06.2023

#Працюємо_творчо_та_креативно

Вітаємо Мельник Дар’ю, вихованку гуртка «Образотворче мистецтво» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості (керівник Марина Нешпор), яка на обласному дистанційному конкурсі дитячих малюнків «Збережімо грунти рідної України» у номінації «Охорона грунтів» здобула почесне ІІІ місце. Бажаємо юній художниці нових задумів, творчості, натхнення, успіхів та перемог!

00:46 14.06.2023

Перемога на Міжнародному дистанційному конкурсі мистецтв «Зоряна мить»

Вітаємо Свердлик Поліну, вихованку народної студії декоративного розпису «Цвіт папороті» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості (керівник Ігор Кучанський), яка на Міжнародному дистанційному конкурсі мистецтв «Зоряна мить» здобула Гран-прі. Бажаємо юній художниці нових успіхів та перемог!

16:38 13.06.2023

Акція «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

До 7-ї Державної пожежної-рятувальної частини м. Сквира завітали учні 5 та 6 класу Сквирського академічного ліцею №2. Дітям показали техніку, обладнання та спорядження, за допомогою яких проводиться ліквідація пожеж та надзвичайних ситуацій. Школярі мали  можливість сфотографуватись біля пожежного автомобілю і посидіти у ньому та приміряти захисний одяг рятувальників. Під час бесіди фахівці ДСНС акцентували на безпечній поведінці вдома під час канікул, вихідних, про правила поведінки під час сигналу «Повітряна тривога» та обстрілів. А також не забули наголосити на правилах поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. За спільно проведений час пролунало багато корисної інформації. Під час заходу дітлахи і ставили питання рятувальникам. Зустріч дітей із рятувальниками подарувала їм позитивні емоції та незабутні враження, а також знання, які обов’язково допоможуть у майбутньому уникати небезпечних ситуацій.

16:35 13.06.2023

День художника

12 червня 2023 року у Сквирському центрі дитячої та юнацької творчості відбувся День художника. Почався захід традиційно з руханки, потім діти виготовляли листівки для воїнів, малювали плакати та малюнки на асфальті.

15:21 12.06.2023

#літо_канікули_цікаведозвілля_2023

9 червня відзначаємо найтепліше свято — Міжнародний день друзів, який присвячено дружнім взаєминам між людьми. Ось і в нашому Центрі творчості було весело та цікаво. Діти дарували один одному компліменти, чарівні усмішки, читали віршики, гралися в ігри. Лідери учнівського самоврядування розповідали гуртківцям про дружбу, про те, що дружити – означає допомагати один одному. Дружба – це взаєморозуміння і безкорисливість, щирість і довіра, спільні інтереси і точки дотику. Друг ніколи не залишить у біді і завжди прийде на допомогу.

15:18 12.06.2023

Міжнародний фестиваль-конкурс «Зірковий парад»

Підведено підсумки Міжнародного фестивалю-конкурсу «Зірковий парад», що проходив в місті Львів дистанційно. Вихованці вокальної студії «Сузір’я» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості (керівник Людмила Корзун) взяли участь у фестивалі-конкурсі та отримали такі результати: у номінації «Естрадний вокал» (1 вікова категорія) Ковальчук Любов виборола ІІ місце, (0 вікова категорія – «Дебют») Іванець Дар’я та Вдовиченко Тимофій посіли ІІІ місця.

15:16 12.06.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень