A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Класне свято "100 днів у школі"

19 грудня 2023 року вчителька першого класу Сквирського НВК Майя Глобенко зібрала дітей та батьків у дружньому колі. Вже сто днів, як першокласники вчаться у школі. За цей час учні навчилися читати, писати, рахувати та дружити.

13:54 22.12.2023

Підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків "Спадщина – безцінний дар"

Попри складні обставини, продиктовані війною, небезпеку та постійні тривоги, наші діти мають цінувати та зберігати культуру нашої надзвичайно різноманітної української спадщини. Дорослі, в свою чергу, мають навчити їх захисту та збереженню культурної спадщини, її популяризації, розвитку пізнавального інтересу, виховати почуття поваги та дбайливого ставлення до історичних і культурних цінностей. Саме тому Український державний інститут культурної спадщини МКІП України вже п’ятий рік проводить Всеукраїнський конкурс дитячих малюнків «Спадщина-безцінний дар».

13:48 22.12.2023

Нарада керівників закладів освіти громади

20 грудня 2023 року в актовій залі Сквирського центру творчості відбулася нарада керівників закладів освіти Сквирської громади. Нараду провела Світлана РИЧЕНКО, начальниця відділу освіти Сквирськї міської ради.

13:32 22.12.2023

Обласна онлайн-студія «Постаті» до 85-річчя від Дня народження Василя Стуса

19 грудня 2023 року відбулася обласна онлайн-студія «Постаті» до 85-річчя від Дня народження Василя Стуса. Учасниками заходу стали вихованці гуртка «Основи науково-дослідницької діяльності» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості, зокрема: Прохацька Анна, Черкасенко Варвара, Тесельська Вікторія, Миронська Софія та Корзун Неоніла.

13:30 22.12.2023

Новорічне свято у Малолисовецькій початковій школі

Найбільш улюблені зимові свята для дітей - це Різдво та Новий рік. Діти чекають на новорічне диво та здійснення бажань. 22 грудня 2023 року у Малолисовецькій початковій школі пройшло новорічне свято з веселими іграми,розвагами,піснями та загадками. Нехай Різдво та 2024 рік принесуть українському народу мирне тихе небо та перемогу.

12:59 22.12.2023

Новорічний розважальний захід

Зимові свята люблять і діти, і дорослі. Але з особливим нетерпінням всі чекають Нового Року. Бо саме з цього часу ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А ще чекаємо подарунків, веселого настрою, а головне - дива. А Новий рік - це свято, коли дива трапляються кожну секунду.

17:32 21.12.2023

РІЗДВЯНІ СВЯТА

Незважаючи на війну, Різдвяні свята люблять і діти, і дорослі, тому з особливим нетерпінням всі їх чекають, бо саме з цього часу ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни в країні й, затамувавши подих, загадуємо бажання. А ще чекаємо подарунків, веселого настрою, а головне – ДИВА, МИРУ ТА ПЕРЕМОГИ!!!. Напередодні канікул класний керівник Шамраївського НВК Хижняк Ю.С. та учні 5 класу провели годину спілкування на тему «РІЗДВЯНІ СВЯТА», який подарував масу приємних емоцій дітям .

17:29 21.12.2023

Разом до Перемоги!

Учні Шамраївського НВК долучились до збору пластикових кришечок на протези для воїнів та жерстяних банок для окопних свічок, які передали для підтримки ЗСУ. Разом наближаємо нашу перемогу! Низький уклін і щира подяка всім захисникам нашої країни, які боролись та продовжують боротись за рідну землю, аби наша країна залишалась незалежною.

17:28 21.12.2023

Новорічне свято

Новорічне свято у 2- Б класі Сквирського академічного ліцею №3 (класний керівник Задвірна Т. Ю.) пройшло святково і зворушливо. На святі учні розповідали вірші, співали, танцювали, грали у різні ігри. Не забули згадати і про народні традиції. Співали колядки, щедрували, посипали.На завершення свята діти отримали солодкі подарунки. Всім було весело і цікаво.

17:22 21.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень